De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De spinspin Binck uringa. inhoud  H1. de 1 ste vraag beantwoorden  H2. de gele spin  H3. de blauwe spin  H4. de andere vragen beantwoorden  H5. de.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De spinspin Binck uringa. inhoud  H1. de 1 ste vraag beantwoorden  H2. de gele spin  H3. de blauwe spin  H4. de andere vragen beantwoorden  H5. de."— Transcript van de presentatie:

1 de spinspin Binck uringa

2 inhoud  H1. de 1 ste vraag beantwoorden  H2. de gele spin  H3. de blauwe spin  H4. de andere vragen beantwoorden  H5. de andere vraag beantwoorden  H6. extra informatie  H7. 2 soorten spinnen  H8. nog 2 soorten spinnen  H9. quiz  H10. tips tops en vragen  H11. the end

3 H1.de 1 ste vraag beantwoorden  Vraag 1.welke kleuren kunnen spinnen hebben  Antwoord vraag 1. alle kleuren

4 H2.De gele spin  Dit is een afbeelding van de gele spin

5 H3. De blauwe spin  Dit is een plaatje van een blauwe spin

6 H4. De andere vragen beantwoorden  Vraag 2. Wanneer is de eerste spin ontdekt  Antwoord vraag 2. 165 miljoen jaar geleden is de spin ontdekt  vraag 3. wat gebeurt er bij de geboorte van de spin  Antwoord vraag 3. -Een mannetjes spin legt de zaadjes op een matje. Hij zuigt deze zaadjes zelf weer op en als hij dan een vrouwtje heeft gevonden dan krijgt het vrouwtje de zaadjes van het mannetje en worden eitjes van het vrouwtje bevrucht.  Vraag 4. wat zijn de meest voorkomende spinnen maak daar een top 5 van.  Antwoord vraag 4.  5.bananenspin  4.de trilspin  3.de kruispin  4.de zebraspin  5.de huisspin

7 H5. de andere vraag beantwoorden  Vraag 5. hoe komt het dat mensen bang zijn voor spinnen  Antwoord vraag 5. -Veel mensen zijn bang voor de beweging en de vorm van spinnen. Vooral de 8 pootjes en het dikke lijf schrikken veel mensen af. Een spin kan heel lang stil zitten maar ook opeens heel hard lopen!!Veel mensen zijn ook bang voor spinnen omdat ze zo klein zijn en ze kunnen bijten. Bijna geen spinnen in Nederland bijten mensen maar je ziet het op televisie of leest het in de krant dat er giftige spinnen overal op de wereld rondlopen.

8 H6. extra informatie

9 H7. 2 soorten spinnen -1. De gewone hooiwagen Deze zijn vaak te zien op muren en schuttingen, vooral in de herfst. 2. De kruisspin De kruisspin maakt een ingewikkeld, cirkelvormig web.

10 H8. Nog 2 soorten spinnen  3. de aardspin de aardspin graaft een ondergrondse tunnel en voorziet die van een web. de spin verbergt zich vervolgens en wacht op zijn prooi.  4. de huisspin  Jullie zouden eens moeten weten hoeveel spinnen er in een huis zitten ze kunnen zich overal verbergen. Meestal leven ze in een trechtervormig web en merkt u er weinig van.

11 H9. quiz Vraag 1. Hoeveel jaar geleden is de spin ontdekt Vraag 2. Wat is de meest voorkomende spin Vraag 3. wat is de grootste spin ter wereld

12 H10. Tips tops en vragen Hebben jullie nog tips tops en vragen

13 H11.The end bedankt voor het luisteren


Download ppt "De spinspin Binck uringa. inhoud  H1. de 1 ste vraag beantwoorden  H2. de gele spin  H3. de blauwe spin  H4. de andere vragen beantwoorden  H5. de."

Verwante presentaties


Ads door Google