De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Beste vrienden, Dit zal mijn laatste mail zijn. Het zal misschien een schok zijn voor jullie, maar ik heb een belangrijke beslissing genomen. Ik neem een.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Beste vrienden, Dit zal mijn laatste mail zijn. Het zal misschien een schok zijn voor jullie, maar ik heb een belangrijke beslissing genomen. Ik neem een."— Transcript van de presentatie:

1 Beste vrienden, Dit zal mijn laatste mail zijn. Het zal misschien een schok zijn voor jullie, maar ik heb een belangrijke beslissing genomen. Ik neem een jaar sabbat-verlof, beginnend vanaf volgende maandag. Er zijn tal van redenen, maar het komt erop neer dat ik een groep van gewapende verzetstrijders in Irak zal vervoegen, die strijden tegen de bezetting en onderdrukking. Velen onder jullie weten het niet maar ik heb mij steeds aangesproken gevoeld om het eens een jaar op te nemen voor de onderdrukten.

2 De geheime besprekingen met de lokale instanties zijn reeds achter de rug zodat ik nu snel moet handelen. Ik weet dat jullie me waarschijnlijk gek zullen verklaren, maar niets kan me nog van gedacht doen veranderen. Gezien de opdrachten die me te wachten staan zal ik lange tijd niet in staat zijn contact met jullie op te nemen, noch telefonisch noch via e-mail.

3 Ik besef dat het voor mij zware tijden zullen worden en dat mijn naaste familie het moeilijk zal hebben, maar ik moet mijn hart volgen.... Maar zo is nu eenmaal het leven ! Ik zie het als mijn lot om deze bevolking te helpen waar ik kan. Veel groeten en sterkte aan zij die achter blijven. Hierbij een foto van de groep die ik zal vervoegen…

4

5 Dat was alweer een PowerPoint van www.More-Fun.nl De humor site !!! www.More-Fun.nl


Download ppt "Beste vrienden, Dit zal mijn laatste mail zijn. Het zal misschien een schok zijn voor jullie, maar ik heb een belangrijke beslissing genomen. Ik neem een."

Verwante presentaties


Ads door Google