De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De Verstekeling.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De Verstekeling."— Transcript van de presentatie:

1 De Verstekeling

2 Een ' blonde'  vrouw , zo depressief dat ze een einde aan haar leven wilde maken, stond op het punt om in de Westerschelde te springen. Ze stond bovenaan de dijk te kijken naar het ijskoude water, toen een knappe matroos voorbijliep.

3 . De matroos zag haar huilen, kreeg medelijden, sloeg een arm om haar heen en vroeg wat er loos was. Hij toonde veel begrip en zei dat springen in de Westerschelde ook niet de oplossing was.

4 . De matroos stelde haar voor om mee naar Amerika te varen om daar een nieuw leven op te bouwen. Hij zou haar verbergen op zijn schip en haar als verstekeling naar Amerika smokkelen. Hij zou haar elke avond eten komen brengen en ze zou niets tekortkomen.

5 Inderdaad, elke avond vier boterhammen, een stuk fruit en een avond vol passie. Tot de 17e dag... toen ze werd gevonden door de kapitein. "Wat heeft dit te betekenen?" vraagt de kapitein. Het blondje legt uit:

6 "Ik heb een regeling met een van uw matrozen; ik krijg gratis eten, een gratis reis naar Amerika en hij naait me". "Ik weet wel zeker dat je genaaid wordt," zegt de kapitein,

7 "want dit is veerpont Vlissingen-Breskens."

8 Voor meer Plezier ga je naar de grootste Humor site: www.More-Fun.nl


Download ppt "De Verstekeling."

Verwante presentaties


Ads door Google