De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Berekenen van een vloerplaat Herman Ootes. Werkvolgorde Bepaal eerst de dagmaat van de vloer; Opleglengte muur is 100 mm; Bereken dan de theoretische.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Berekenen van een vloerplaat Herman Ootes. Werkvolgorde Bepaal eerst de dagmaat van de vloer; Opleglengte muur is 100 mm; Bereken dan de theoretische."— Transcript van de presentatie:

1 Berekenen van een vloerplaat Herman Ootes

2 Werkvolgorde Bepaal eerst de dagmaat van de vloer; Opleglengte muur is 100 mm; Bereken dan de theoretische lengte; Vervolgens kijk je in het tabellenboek welke formule er voor jou van toepassing is op blz.76 voor de nuttige hoogte. Dan bereken je de hoogte van de vloer middels h= d ½ 0 k c > 80 mm

3 Werkvolgorde Bepaal de belastingen, vloerbreedte 1 m; Controleer de opleglengte a; Bepaal of wel/geen tussenlaag nodig is; Bereken de benodigde bewapening volgens de Omega nul methode  0 ; Kies de hoofdwapening; Kies de verdeelwapening (min 20% van de HW) Controleer de scheurwijdte.

4 Einde presentatie Herman Ootes


Download ppt "Berekenen van een vloerplaat Herman Ootes. Werkvolgorde Bepaal eerst de dagmaat van de vloer; Opleglengte muur is 100 mm; Bereken dan de theoretische."

Verwante presentaties


Ads door Google