De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Opdracht nr. Markus 1 14. En nadat Johannes overgeleverd was, kwam Jezus in Galilea, predikende het Evangelie van het Koninkrijk Gods, 15. En zeggende:

Verwante presentaties


Presentatie over: "Opdracht nr. Markus 1 14. En nadat Johannes overgeleverd was, kwam Jezus in Galilea, predikende het Evangelie van het Koninkrijk Gods, 15. En zeggende:"— Transcript van de presentatie:

1

2 Opdracht nr.

3 Markus 1 14. En nadat Johannes overgeleverd was, kwam Jezus in Galilea, predikende het Evangelie van het Koninkrijk Gods, 15. En zeggende: de tijd is vervuld, en het Koninkrijk Gods nabij gekomen; bekeert u, en geloof het Evangelie

4 Markus 16 15. En Hij zeide tot hen: Gaat heen in de gehele wereld en predikt het Evangelie aan alle kreaturen.

5 Psalm 68:10 Geloofd zij God met diepst ontzag! Hij overlaad ons dag aan dag Met Zijne gunstbewijzen. Die God is onze zaligeid; Wie zou die hoogste Majesteit Dan niet met eerbied prijzen? Die God is ons een God van heil, Hij schenkt uit goedheid zonder peil, Ons ‘t eeuwig zalig leven. Hij kan en wil en zal in nood, Zelfs bij het naad’ren van den dood, Volkomen uitkomst geven.

6 Bidden

7


Download ppt "Opdracht nr. Markus 1 14. En nadat Johannes overgeleverd was, kwam Jezus in Galilea, predikende het Evangelie van het Koninkrijk Gods, 15. En zeggende:"

Verwante presentaties


Ads door Google