De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Omgaan met je broer(s)/zus(sen)

Verwante presentaties


Presentatie over: "Omgaan met je broer(s)/zus(sen)"— Transcript van de presentatie:

1 Omgaan met je broer(s)/zus(sen)
WELKOM OP TOV Omgaan met je broer(s)/zus(sen)

2 We zingen Psalm 133 vers 1,2 en 3 1 Ai, ziet, hoe goed, hoe lieflijk is 't, dat zonen Van 't zelfde huis, als broeders samen wonen, Daar 't liefdevuur niet wordt verdoofd; 't Is als de zalf op 's Hogepriesters hoofd, De zalf, waarmee hij is aan God gewijd, Die door haar reuk het hart verblijdt.

3 2 Die liefdegeur moet elk tot liefde nopen, Als d' olie, die, van Arons hoofd gedropen, Zijn baard en klederzoom doortrekt; Z' is als de dauw, die Hermons kruin bedekt, Die Sions top met vruchtbaar vocht besproeit, En op zijn bergen nedervloeit.

4 3 Waar liefde woont, gebiedt de Heer' den zegen: Daar woont Hij Zelf, daar wordt Zijn heil verkregen, En 't leven tot in eeuwigheid.

5 BIDDEN

6 Omgaan met je broer(s)/zus(sen)
gezin gemeente

7 LUISTER NAAR HET VOLGENDE VERHAAL

8 We willen dus vanavond nadenken over omgaan met je broer(s)/zus(sen)!
Maatschappij Hoe doe jij dat? Gezin Behang Wat zegt de Bijbel?

9 Lezen Psalm 133 Broederlijke liefde 1  Een pelgrimslied, van David. Zie, hoe goed en hoe lieflijk is het dat broeders ook eensgezind samenwonen. 2  Het is als de kostelijke olie op het hoofd, die neer- druipt op de baard, de baard van Aäron, die neer- druipt op de zoom van zijn priesterkleed. 3  Het is als de dauw van de Hermon die neerdaalt op de bergen van Sion.Want daar gebiedt de HEERE de zegen en het leven tot in eeuwigheid.

10 Wat lezen we hier pelgrimslied Broeders samenwonen Kostbare olie Dauw

11 alles en je naaste als jezelf
Leef hieruit: God lief hebben boven alles en je naaste als jezelf

12 We zingen nog Dit is mijn gebod
Dit is mijn gebod, dat gij elkander liefhebt en uw blijdschap wordt vervuld. Dit is mijn gebod, dat gij elkander liefhebt en uw blijdschap wordt vervuld. (3x) Dit is mijn gebod, dat gij elkander liefhebt en uw blijdschap wordt vervuld.

13 Opgeven Kamp Fijne Avond


Download ppt "Omgaan met je broer(s)/zus(sen)"

Verwante presentaties


Ads door Google