De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

We zingen Psalm 133 vers 1,2 en 3 1 Ai, ziet, hoe goed, hoe lieflijk is 't, dat zonen Van 't zelfde huis, als broeders samen wonen, Daar 't liefdevuur.

Verwante presentaties


Presentatie over: "We zingen Psalm 133 vers 1,2 en 3 1 Ai, ziet, hoe goed, hoe lieflijk is 't, dat zonen Van 't zelfde huis, als broeders samen wonen, Daar 't liefdevuur."— Transcript van de presentatie:

1

2 We zingen Psalm 133 vers 1,2 en 3 1 Ai, ziet, hoe goed, hoe lieflijk is 't, dat zonen Van 't zelfde huis, als broeders samen wonen, Daar 't liefdevuur niet wordt verdoofd; 't Is als de zalf op 's Hogepriesters hoofd, De zalf, waarmee hij is aan God gewijd, Die door haar reuk het hart verblijdt.

3 2 Die liefdegeur moet elk tot liefde nopen, Als d' olie, die, van Arons hoofd gedropen, Zijn baard en klederzoom doortrekt; Z' is als de dauw, die Hermons kruin bedekt, Die Sions top met vruchtbaar vocht besproeit, En op zijn bergen nedervloeit.

4 3 Waar liefde woont, gebiedt de H EER ' den zegen: Daar woont Hij Zelf, daar wordt Zijn heil verkregen, En 't leven tot in eeuwigheid.

5

6

7

8

9 Lezen Psalm 133 Broederlijke liefde 1 Een pelgrimslied, van David. Zie, hoe goed en hoe lieflijk is het dat broeders ook eensgezind samenwonen. 2 Het is als de kostelijke olie op het hoofd, die neer- druipt op de baard, de baard van Aäron, die neer- druipt op de zoom van zijn priesterkleed. 3 Het is als de dauw van de Hermon die neerdaalt op de bergen van Sion.Want daar gebiedt de HEERE de zegen en het leven tot in eeuwigheid.

10

11

12 We zingen nog Dit is mijn gebod Dit is mijn gebod, dat gij elkander liefhebt en uw blijdschap wordt vervuld. Dit is mijn gebod, dat gij elkander liefhebt en uw blijdschap wordt vervuld. (3x) Dit is mijn gebod, dat gij elkander liefhebt en uw blijdschap wordt vervuld.

13


Download ppt "We zingen Psalm 133 vers 1,2 en 3 1 Ai, ziet, hoe goed, hoe lieflijk is 't, dat zonen Van 't zelfde huis, als broeders samen wonen, Daar 't liefdevuur."

Verwante presentaties


Ads door Google