De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Beschrijving De Jarno.Jelle.Harm.Roy Windmolen, is opvallend voor vliegtuigen/helikopters want, het is rood van kleur. het is natuurlijk in alle kleuren.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Beschrijving De Jarno.Jelle.Harm.Roy Windmolen, is opvallend voor vliegtuigen/helikopters want, het is rood van kleur. het is natuurlijk in alle kleuren."— Transcript van de presentatie:

1

2 Beschrijving De Jarno.Jelle.Harm.Roy Windmolen, is opvallend voor vliegtuigen/helikopters want, het is rood van kleur. het is natuurlijk in alle kleuren mogelijk, je kunt hem dus aanpassen op de kleur van het landschap. Dat is ook prettiger voor de mensen. En omdat het dus aantrekkelijker is zal het ten goede komen van het milieu. gr. J.J.H.R. WINDMOLEN COMISSIE

3 Hoe zit hij in elkaar. Je kunt hem aanpassen aan de omgeving dit is mogelijk door de technieken van Hurks beton. Je kunt hem overal plaatsen.

4 Materialen Karton (te vervangen door beton/staal) Tape (te vervangen door te lassen) Stokjes (te vervangen door staal)

5 Vriendelijke Groet,


Download ppt "Beschrijving De Jarno.Jelle.Harm.Roy Windmolen, is opvallend voor vliegtuigen/helikopters want, het is rood van kleur. het is natuurlijk in alle kleuren."

Verwante presentaties


Ads door Google