De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Mireille Braaksma Hoe is het begonnen  Na de eerste wereldoorlog in 1918 bleven de engelse paarden in egypte  Mevrouw Brooke zocht ze 15 jaar later.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Mireille Braaksma Hoe is het begonnen  Na de eerste wereldoorlog in 1918 bleven de engelse paarden in egypte  Mevrouw Brooke zocht ze 15 jaar later."— Transcript van de presentatie:

1

2 Mireille Braaksma

3 Hoe is het begonnen  Na de eerste wereldoorlog in 1918 bleven de engelse paarden in egypte  Mevrouw Brooke zocht ze 15 jaar later op.  Brief naar de Engelse krant  Met donaties alle oude Engelse paarden opgekocht.  Na het laatste oorlogspaard ziekenhuis open voor alle paarden en ezeltjes.

4 Dorothy Brooke

5 Landen  In Egypte, India en Pakistan is armoede  1 paard of ezel moet geld verdienen voor wel 6 mensen  De eigenaren weten niet hoe ze met een ezel of paard om moeten gaan  Het is er soms wel 50 graden!

6

7 Wat is Brooke  Het Brooke ziekenhuis voor dieren  Ze hebben dierenambulances  Gratis hulp  Gratis hoefijzers  Uitleg aan de eigenaren  Opleiding aan jonge kinderen  Plaatsen van drinkbakken op drukke wegen

8 Ziektes ezeltjes en paarden  Ziek door te weinig eten en te weinig drinken  Uitputting door teveel en te zwaar werk  Verwondingen door slecht tuig  Verwondingen door stokslagen

9 Ondervoeding door armoede

10 Ziek door veel te zware lading

11 Veel te zware lading

12 Ziek door slecht tuig

13 Ziek door wonden

14 Brooke klinieken  In de klinieken werken artsen uit het eigen land.  Er werken ook een aantal verzorgers, die de dieren aaien, poetsen en eten geven.  Cursussen aan hoefsmeden en tuigmakers.

15 Lekker bijkomen bij Brooke

16 Hoe komen ze aan geld voor de gratis hulp? Hoe komen ze aan geld voor de gratis hulp?  Er komt alleen geld binnen van donateurs uit Engeland en Nederland.  Voor 15,81 euro ben je gewoon lid.  Voor 6,81 euro ben je junior lid.

17

18 http://www.youtube.com/watch?v=2 unAa1Kj5i0


Download ppt "Mireille Braaksma Hoe is het begonnen  Na de eerste wereldoorlog in 1918 bleven de engelse paarden in egypte  Mevrouw Brooke zocht ze 15 jaar later."

Verwante presentaties


Ads door Google