De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

*Mirjam Gielen is geen beroemde schrijfster *Ze woont in ‘s-Hertogenbosch *ze is geboren in 1960 *Haar hobby’s zijn:lezen,pianospelen,wandelen en.

Verwante presentaties


Presentatie over: "*Mirjam Gielen is geen beroemde schrijfster *Ze woont in ‘s-Hertogenbosch *ze is geboren in 1960 *Haar hobby’s zijn:lezen,pianospelen,wandelen en."— Transcript van de presentatie:

1

2

3

4 *Mirjam Gielen is geen beroemde schrijfster *Ze woont in ‘s-Hertogenbosch *ze is geboren in 1960 *Haar hobby’s zijn:lezen,pianospelen,wandelen en knutselen *Haar lievelings eten is:chips *En haar lievelings dier is een:wasbeer De uitgever is: kluitman

5 Jeska Verstegen is best een beroemde tekenaares Ze is geboren in 1972 Ze is heel vaak verhuist dus ik weet niet waar ze woont. In 1990 maakte ze haar eerste boek maar ik weet niet hoe die heet. Haar hobby’s zijn : in een musical spelen en natuurlijk heel veel tekenen.

6 Het boek gaat over een buurvrouw die eigelijk een heks is. En de politie willen alle heksen vangen met de heksengrijpmachine. Robin en Sjoert vinden op de computer alles over heksen,er staat bijvoorbeeld. Als u er niet uit wil zien als een heks,dan moet u de drakenstaarten soep proberen. Het is echt heel heel heeeeeeeeel spanend!!!!!!

7 Omdat het mij een spanend boek leek. En omdat mijn broer hem ook wel eens gelezen heb en hij vont hem heeeel leuk. En ik hou wel van een beetje griezelen.

8 Robin {hoofdpersoon}Robin {hoofdpersoon} Sjoerd{bijpersoon}Sjoerd{bijpersoon} Kika {bijpersoon}Kika {bijpersoon} Thomas {bijpersoon}Thomas {bijpersoon} Papa {middel}Papa {middel} Mama {middel}Mama {middel} Agent Bobbel {hoofdpersoon}Agent Bobbel {hoofdpersoon} En agent Balk {middel}En agent Balk {middel} Mevrouw van Dommelen {clafina de heks} {hoofdpersoon}Mevrouw van Dommelen {clafina de heks} {hoofdpersoon}

9 Ssssssssssssssssssst!!!!!!!!

10 ????


Download ppt "*Mirjam Gielen is geen beroemde schrijfster *Ze woont in ‘s-Hertogenbosch *ze is geboren in 1960 *Haar hobby’s zijn:lezen,pianospelen,wandelen en."

Verwante presentaties


Ads door Google