De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Hoi allemaal De schrijfer is :Anton van der Kolk Anton van der Kolk werd op 3 mei 1953 geboren in Utrecht, op een bovenhuis aan de Oudwijkerdwarsstraat.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Hoi allemaal De schrijfer is :Anton van der Kolk Anton van der Kolk werd op 3 mei 1953 geboren in Utrecht, op een bovenhuis aan de Oudwijkerdwarsstraat."— Transcript van de presentatie:

1

2 Hoi allemaal

3 De schrijfer is :Anton van der Kolk Anton van der Kolk werd op 3 mei 1953 geboren in Utrecht, op een bovenhuis aan de Oudwijkerdwarsstraat. Vijf jaar later verhuisde het gezin, vader, moeder, vijf kinderen, naar Bunnik, dat indertijd een landelijk dorp was met boerderijen en boomgaarden. Ze gingen wonen in een eeuwenoud huis in het centrum van het dorp. dat later model zou staan voor het boek Het huis van oma. Anton van der Kolk komt uit een katholiek gezin. Na de lagere school had hij een moeizame middelbareschooltijd.

4

5

6

7

8

9

10 Ties verveelt zich suus ook ze gaan naar pleken waar ze nog nooit zijn geweestTies verveelt zich suus ook ze gaan naar pleken waar ze nog nooit zijn geweest met en pony die ze gevonden hadden

11 doei!!! Doei allemaa l


Download ppt "Hoi allemaal De schrijfer is :Anton van der Kolk Anton van der Kolk werd op 3 mei 1953 geboren in Utrecht, op een bovenhuis aan de Oudwijkerdwarsstraat."

Verwante presentaties


Ads door Google