De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Coke-360 komt naar Robur!. Wat is Coke-360? Coke 360 is een variant op het aloude, typisch Nederlandse straatvoetbalspel ‘Paaltjesvoetbal’. Het is een.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Coke-360 komt naar Robur!. Wat is Coke-360? Coke 360 is een variant op het aloude, typisch Nederlandse straatvoetbalspel ‘Paaltjesvoetbal’. Het is een."— Transcript van de presentatie:

1 Coke-360 komt naar Robur!

2 Wat is Coke-360? Coke 360 is een variant op het aloude, typisch Nederlandse straatvoetbalspel ‘Paaltjesvoetbal’. Het is een dynamisch spel. Techniek, kunstjes, snelheid en slimheid komen allemaal aan bod, én, iedereen kan het spelen. Coke 360 staat voor: 360 graden. 360 graden is rond, zo ook de pitch en natuurlijk de bal!

3 De Regels zijn simpel: Je speelt met 3 teams van 2 spelers Ieder team verdedigt 1 fles Doel: schiet de ander twee flesjes om Fles om: team er uit De 4e, zwarte fles, staat in het midden De speler die de zwarte fles omschiet ligt er uit Gebruik de boarding om te kaatsen Stap niet in de “No defense zone” Last bottle standing wins

4 Iedereen kan meedoen! Spelers van 12- 17jaar Deelname is gratis Winnaars kunnen meedoen aan de finale COKE 360 CUP op 10 Mei Schouwburgplein Rotterdam Finalisten uit hele land spelen tegen elkaar. Winnende team krijgt de Coke 360 Cup & kaartjes voor de WK finale in Duitsland. Meet & Greet Ruud van Nistelrooy tijdens de finale van de CUP Robur leden als eerste geinformeerd

5 Wanneer? Voorjaar 2006 )april of mei, op terrein Robur Houdt de website van Robur et Velocitas in de gaten Kijk op de Website van Coke- 360: http://www.cocacola.nl/coke360/ http://www.cocacola.nl/coke360/ Flyers en posters van Cocacola.


Download ppt "Coke-360 komt naar Robur!. Wat is Coke-360? Coke 360 is een variant op het aloude, typisch Nederlandse straatvoetbalspel ‘Paaltjesvoetbal’. Het is een."

Verwante presentaties


Ads door Google