De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Bouwkundig Beveiligen. Soliditeit van de mechanische en bouwkundige voorzieningen Kwaliteit van het aangebrachte hang- en sluitwerk Constructie van de.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Bouwkundig Beveiligen. Soliditeit van de mechanische en bouwkundige voorzieningen Kwaliteit van het aangebrachte hang- en sluitwerk Constructie van de."— Transcript van de presentatie:

1 Bouwkundig Beveiligen

2 Soliditeit van de mechanische en bouwkundige voorzieningen Kwaliteit van het aangebrachte hang- en sluitwerk Constructie van de gevelopeningen Bij het maken van een beveiligingsplan moet de technisch beheerder (TBV’er) letten op de volgende punten:

3 Keurmerk Stichting Kwaliteitsbeoordeling Gevelelementen (SKG)

4 Keurmerken van SKG Oude keurmerken van de NCP-lijst: Nieuwe keurmerken volgens Politiekeurmerk:

5 Bouwkundig beveiligen Gouden regel: Maak het de inbreker zo moeilijk mogelijk om binnen te komen.

6 Bouwkundig beveiligen Bij woningen zal het plaatsen van hang- en sluitwerk zich dan ook veelal concentreren rondom de buitenzijde. Bij bedrijfspanden zal het plaatsen van hang- en sluitwerk zowel aan de buitenzijde van het pand als ook aan de binnenzijde van het pand moeten worden toegepast.

7 Tijd voor een filmpje!!!!!!!!!!


Download ppt "Bouwkundig Beveiligen. Soliditeit van de mechanische en bouwkundige voorzieningen Kwaliteit van het aangebrachte hang- en sluitwerk Constructie van de."

Verwante presentaties


Ads door Google