De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Project Cooldown Rookzones en jij... Door Marie Lhuissier & Keni Voermans.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Project Cooldown Rookzones en jij... Door Marie Lhuissier & Keni Voermans."— Transcript van de presentatie:

1 Project Cooldown Rookzones en jij... Door Marie Lhuissier & Keni Voermans

2 Wacht... Welke rookzone? Ooooooooh... DIE rookzone!

3 Een kleine tegenslag

4 The show must go on!

5 Wat vonden bijstanders?

6 Algemene reacties Sommige mensen wilden niet gefilmd of gefotografeerd worden. Enkele algemene reacties van deze gesprekken: http://www.shutterstock.com/nl/pic-141362344/stock- vector-five-smoking-ban-cartoons-with-angry-cigarette- mascots.html?src=h3wBrXvNou-BNLoQUed1Tg-1-56  Interigerend  Wekt interesse  Valt op  Mensen bleven er aan friemelen  De sigaret zorgde voor gesprekken om ons heen  Een persoon wilde er een voor zijn achtertuin!  Sommige personen zouden een beetje bang zijn om hun sigaret er op uit te drukken

7 Voorbijganger reacties

8 Time for Paris! In Conclusie... http://www.pixeljoint.com/pixelart/80145.htm

9 Onderbouwing Wij hebben geprobeerd de rookzones te verduidelijk en tegelijk rokers te motiveren erheen te gaan. Dit doen we omdat de ‘roken buiten rookzones is niet toegestaan’ regel vaak overtreden word. Dit komt deels omdat de zones onduidelijk zijn en soms ook omdat het niet aanmoedigend genoeg is om er heen te gaan. Dit is niet letterlijk ‘naar vraag’ gedaan, maar gezien de regelaars van het treinstation deze regel hebben ingediend wordt er wel verwacht dat men zich er aan houdt. Niet iedereen trekt zich echter altijd iets aan van deze regel en dit kan erg onaangenaam zijn voor niet rokers, zoals wijzelf. Dit is waarom we dit onderwerp gekozen hebben. Om ons doel te bereiken moest het bouwsel redelijk groot en opvallend worden, met als onderwerp ‘roken’. De boodschap moet duidelijk zijn en men moet er geïnteresseerd door raken. Ook moet het de rookzone van een afstand verduidelijken en herkenbaar maken. Onze sigaret is verder zo gemaakt dat peuken erin gedoofd kunnen worden, dit zorgt voor interactie en een bepaalde mate aan vermaak. Wij hopen dat deze factoren allemaal motiverend zullen werken en de rokers naar de rookzones zullen lokken. Benodigdheden: Buis. Houten balken. Verf. Overige: spijkers, lijm etc.


Download ppt "Project Cooldown Rookzones en jij... Door Marie Lhuissier & Keni Voermans."

Verwante presentaties


Ads door Google