De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Wist je dat ik vrienden heb in verschillende kleuren?

Verwante presentaties


Presentatie over: "Wist je dat ik vrienden heb in verschillende kleuren?"— Transcript van de presentatie:

1 Wist je dat ik vrienden heb in verschillende kleuren?
Big Bad John stelt voor: De "KLEUR" van m'n vrienden Wist je dat ik vrienden heb in verschillende kleuren? :34:06 Big Bad John Productions – Alle rechten voorbehouden © klik om verder te lezen.

2 Dat is diegene die me altijd en overal in elke situatie
M'n "Groene" vriend; Dat is diegene die me altijd en overal in elke situatie het positieve laat zien. En me altijd hoop geeft. :34:06 Big Bad John Productions – Alle rechten voorbehouden © klik om verder te lezen.

3 Big Bad John Productions – Alle rechten voorbehouden ©
M'n "Blauwe" vriend; Dit is de kleur van de zee en de lucht. Dit is een vriend die me vrede en kalmte brengt. :34:06 Big Bad John Productions – Alle rechten voorbehouden © klik om verder te lezen.

4 Dit is de kleur van de zon... Een vriend die me aan het lachen brengt,
M'n "Gele" vriend; Dit is de kleur van de zon... Een vriend die me aan het lachen brengt, en die me een ster laat zien als ik al eens triest ben. :34:06 Big Bad John Productions – Alle rechten voorbehouden © klik om verder te lezen.

5 Dat is diegene die me herinnert aan de regels in het leven,
M'n "Rode" vriend; Dat is diegene die me herinnert aan de regels in het leven, en me aanmoedigt om te veranderen, met warme liefdevolle woorden. :34:06 Big Bad John Productions – Alle rechten voorbehouden © klik om verder te lezen.

6 Die versterkt m’n geest met nieuwe energie,
M'n "Oranje" vriend;  Ha! M’n “Oranje” vriend. Die versterkt m’n geest met nieuwe energie, met vitamines boordevol liefde die me helpen groeien. :34:06 Big Bad John Productions – Alle rechten voorbehouden © klik om verder te lezen.

7 Dat is diegene die me stilte bijbrengt: die me leert
M'n "Grijze" vriend; Dat is diegene die me stilte bijbrengt: die me leert om naar mezelf te luisteren, en me leert anderen beter te begrijpen. :34:06 Big Bad John Productions – Alle rechten voorbehouden © klik om verder te lezen.

8 Purper is de kleur van de Edele,
M'n "Purperen" vriend;  Purper is de kleur van de Edele, deze vriend helpt me de ware autoriteit en wijsheid van het hart te appreciëren. :34:06 Big Bad John Productions – Alle rechten voorbehouden © klik om verder te lezen.

9 Deze vriend helpt me om niet in valse illusie te geloven,
M'n "Bruine" vriend; Deze vriend helpt me om niet in valse illusie te geloven, en met m’n beide voeten op de grond te blijven staan, in de realiteit van het simpele dagelijkse leven. :34:06 Big Bad John Productions – Alle rechten voorbehouden © klik om verder te lezen.

10 is diegene die me de verborgen wijsheid leert ontdekken
M'n "Witte" vriend;  En m’n “Witte” vriend, is diegene die me de verborgen wijsheid leert ontdekken in al m’n ervaringen. :34:06 Big Bad John Productions – Alle rechten voorbehouden © klik om verder te lezen.

11 Big Bad John Productions – Alle rechten voorbehouden ©
En als ik al m'n vrienden rondom mij heb, samen dan zie ik één grote regenboog van liefde. :34:06 Big Bad John Productions – Alle rechten voorbehouden © klik om verder te lezen.

12 Big Bad John Productions – Alle rechten voorbehouden ©
Bedankt omdat je zo'n kleurvolle vriend voor me bent. :34:06 Big Bad John Productions – Alle rechten voorbehouden © klik om af te sluiten


Download ppt "Wist je dat ik vrienden heb in verschillende kleuren?"

Verwante presentaties


Ads door Google