De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

 Koude rijst; Peer Conde, keizerin rijst.  Gelatine set ; Mousses, Bavarois.  Ei gebaseerd gebak; Karamel crème, Crème Brulee.  Ei gebaseerd; Room.

Verwante presentaties


Presentatie over: " Koude rijst; Peer Conde, keizerin rijst.  Gelatine set ; Mousses, Bavarois.  Ei gebaseerd gebak; Karamel crème, Crème Brulee.  Ei gebaseerd; Room."— Transcript van de presentatie:

1

2  Koude rijst; Peer Conde, keizerin rijst.  Gelatine set ; Mousses, Bavarois.  Ei gebaseerd gebak; Karamel crème, Crème Brulee.  Ei gebaseerd; Room ijs, Crème Patisserie.

3  Fruit gebaseerd; Fruit Fools, Gepocheerde peren, compotes.  Cream Based; Mousses, Syllabub.  Pastrei gebaseerd; Taarten, vlaaien, Pastei, Soezen.  Spons gebaseerd; Tortes, Gateaux.

4  Koude Desserts kunnen op vele manieren geserveerd worden door gebruikt te maken van een grote scala van gerechten;  Gesorteerde platen.  Glas gerechten.  Schaaltjes.  coupes.  Moulds  bowls

5  Piping; Chocolade, room, soesjes pastij.  Beluchting; Chemisch, Biologisch, Mechanisch, Lamentatie.  Toevoeging van smaken;  Het zorgvuldige gebruik van essenties,  sappen en verlagingen.

6  Pureren; De pulp van fruit, sauzen tot een gladde consistentie.  Combineren; Om verschillende mengsels bij elkaar te brengen om één volledig gerecht samen te stellen v.b. Bavarois.  Mixen; Het gebruik van een voedselprocessor, een vork of klopper

7  Koken op kookpunt/Pocheren. Koken met sappen, wijn of siroop. Vb. gepocheerde peren in rode wijn.  Stoven. Zoals hierboven, maar met een cartouche om vocht vast te houden. Vb. gestoofde rabarber.

8  Noteer en bewaar het recept voor Oranje Bavaroise.  Vind het recept voor Crème Brulee  Noem 3 soorten van beluchting.


Download ppt " Koude rijst; Peer Conde, keizerin rijst.  Gelatine set ; Mousses, Bavarois.  Ei gebaseerd gebak; Karamel crème, Crème Brulee.  Ei gebaseerd; Room."

Verwante presentaties


Ads door Google