De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Ruwe data Juridische benaming: DIRAC Industries n.v.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Ruwe data Juridische benaming: DIRAC Industries n.v."— Transcript van de presentatie:

1

2 Ruwe data Juridische benaming: DIRAC Industries n.v.
Hoofdzetel: JB Bosmansstraat 2, 1600 Sint-Pieters-Leeuw Handelsregister: Brussel – BTW-nr.: BE Tel.: Fax: Internet: Exploitatie Tsjechië: DIRAC Industries sro Areál spolecnosti ZEMPOMARKET a.s. Kolín (Becváry) – CZECH REPUBLIC VAT-n°: CZ Tel.: Fax:

3 Historiek DIRAC bvba werd opgericht in 1963 door Frans De Bruycker, om zich toe te spitsen op de huishoudelijke elektrische verwarming. Van 1970 af werden tevens industriële klanten geholpen met industriële elektrothermische oplossingen. Sindsdien werden de ervaring en mogelijke industriële oplossingen steeds groter, met een groeiend productenaanbod. In 1997 werd DIRAC Industries nv opgericht als spin-off om zich uitsluitend op de industriële sector te kunnen focussen. In 2003 werd DIRAC Industries nv losgekoppeld van DIRAC bvba door de aandelenverkoop aan de 2 huidige aandeelhouders, Philip De Brauwere en Bart De Bruycker. In 2008 wordt het eerste filiaal geopend in Tsjechië ter ontwikkeling van de elektrothermie-markt in Oost-Europa.

4 Onze cultuur Onze cultuur kan als volgt samengevat worden :
‘ Door onze openheid voor nieuwe ideeën schuwen we de verandering in de toekomst niet ... ... beter nog, we zullen ze kunnen sturen ! ‘

5 Onze missie Missie DIRAC Industries: Ons beleid
Industriële klanten die op zoek gaan naar een onafhankelijke oplossing inzake Elektrothermie (industriële elektrische verwarming) denken onmiddellijk aan ons. Bovendien lanceren we innovatieve producten mbt elektrische energie omdat dit de enige betaalbare energiebron is op lange termijn. Ons beleid Beleid voor onze klanten Beleid voor onze leveranciers Beleid voor onze medewerkers Strategie subafdelingen Directie Sales Operations Purchase Finance & administration Innovatie

6 Beleid voor klanten Als industriële partner bieden wij betrouwbare systemen, kwalitatieve producten en verzorgde diensten die gebaseerd zijn op een halve eeuw ervaring. Hierdoor zetten onze klanten geen stap in het onbekende, herhalen ze geen slechte ervaringen uit het verleden en zullen ze nooit gezichtsverlies leiden. Hierdoor worden al uw vragen omgezet in betrouwbare oplossingen.

7 Beleid voor leveranciers
Door de selectie, opvolging, controle en evaluatie van al onze leveranciers, bouwen we verder aan de vertrouwensrelatie die gebaseerd is op onderling respect. We weten elkaars ervaring te waarderen en vertalen dit in nog betere oplossingen voor onze klanten. (de som is groter dan de delen)

8 Beleid voor onze medewerkers
Onze geëngageerde medewerkers zijn zich bewust van de groei van ons bedrijf en beseffen dat de overdracht van ervaring en continue samenwerking een gemeenschappelijke bekommernis is. Nieuwe medewerkers mogen rekenen op een op maat uitgewerkt opleidingstraject dat samen met ons algemeen opleidingsplan voor alle medewerkers de voedingsbron vormt voor de toekomst. Onze dynamische en ontspannen werkomgeving zorgt voor de nodige positieve ingesteldheid, waarbij de ondernemingszin en flexibiliteit leiden tot een resultaat- en klantgericht werken.

9 Strategie Subafdelingen
Directie De verruiming van onze markt is gebaseerd op gezonde financiering, waarbij onze jaarlijkse winst telkens wordt geherinvesteerd om onze onafhankelijkheid te behouden. Wij behouden ons concurrentieel voordeel mede dankzij de inzet van onze medewerkers, onze brede product- en marktkennis en onze leveranciersexclusiviteit. Sales Onze verkoopsingenieurs zijn in de eerste plaats het persoonlijke en vrijblijvende aanspreekpunt voor onze klanten door hun lokale aanwezigheid. Zij inventariseren de vereisten en verwachtingen en werken op basis hiervan samen met de verkoopsondersteuning dé juiste oplossing uit. Door het maken van duidelijke afspraken kunnen we leveren wat we beloofd hebben.

10 Strategie Subafdelingen
Operations Wat we doen, doen we onmiddellijk goed, met respect voor onze omgeving en op een flexibele manier. We gaan door tot de afgesproken opdracht werd uitgevoerd. Purchase Door het bedingen van correcte aankoopsvoorwaarden en het nauw opvolgen van bestellingen dragen we bij tot de klantentevredenheid. Finance & Administration Ons geïntegreerd bedrijfsbeheersysteem zorgt ervoor dat de bestellingen van onze klanten vlekkeloos worden afgewerkt met de hoogst mogelijke productiviteit. Innovatie Door de openheid voor nieuwe ideëen schuwen we de verandering in de toekomst niet, beter nog we zullen ze kunnen sturen.

11 Onze produkten en diensten
Industriële Elektrothermie Verwarming van vloeistoffen Verwarming van gassen Verwarming van vaste stoffen Elektrische tracing Regeling & -beveiliging Vermogensturingen

12 Verwarming van vloeistoffen
Dompelweerstanden met schroefstuk of op flens, voor water, olie, andere vloeistoffen of gecomprimeerde gassen ( al dan niet ATEX-gekeurd ) met vermogens van 500W tot 2.7MW Doorstromers voor water, olie, andere vloeistoffen of gecomprimeeerde gassen ( al dan niet ATEX-gekeurd ) met vermogens van 1.0KW tot 1.0MW Industriële boilers voor productie van warm water of stoom met vermogens van 9KW tot 460KW Dompelweerstanden voor zéér aggressieve of bezoedelde vloeistoffen Verwarmingselementen ( plooibaar in alle mogelijke vormen ) met vermogens van 100W tot 6KW

13 Verwarming van gassen Ribbenbuiskachels of aerothermen (al dan niet ATEX-gekeurd) met vermogens van 250W tot 36KW voor omgevingslucht. Ronde of vierkanten verwarmingsbatterijen (al dan niet ATEX-gekeurd) met vermogens van 100W tot 2.6MW voor omgevings- of proceslucht. Verwarmingselementen (met of zonder ribben en plooibaar in alle mogelijke vormen) met vermogens van 100W tot 6KW.

14 Verwarming van vaste stoffen
Ronde of vierkante verwarmingskragen (vanaf 25mm) met vermogens van 60W tot 80KW, keramisch, inox/kunststofdicht of ingegoten aluminium of brons. Verwarmingspatronen (vanaf Ø 3.1mm) met vermogens van 3W tot 2.5KW. IR-stralers voor warmtebehandelingen van metaal, glas, plastiek, lakstraten, ... met lage, midden of hoge frequentie (2 – 10µm) en vermogens tot 150KW/m². Flexibele verwarmingsmatten (dikte vanaf 1.8mm) en vermogens tot 8000W/m², in silicone of aluminium. Heteluchtovens, droogtransportbanden, ... Verwarming van wissels of onderdelen voor rollend materieel spoorwegen. Comfort IR-stralers voor werkplaatsen.

15 Elektrische tracing Industriële toepassingen Gebouwentechniek
Vorstbescherming, behoud van procestemperatuur of verwarming van industriële procesleidingen, opslagtanks, instrumentatie of andere onderdelen Zelflimiterend of constant vermogen, 1- of 2 aderige verwarmingskabel Toepassingen uit of in Ex-zones (ATEX-keuring) Andere speciale toepassingen: Skin-effect of Joule-effect Flexibele verwarmde leidingen Verwarmde, geïsoleerde bekistingen Vatverwarmers Gebouwentechniek Vorstbescherming of behoud van temperatuur van sanitaire leidingen. Sneeuw- en ijsvrij maken van daken, afvoergoten. Sneeuw- en ijsvrij maken van opritten, wegen of bruggen - vloerverwarming verzorgt het ontwerp, de plaatsing, de inbedrijfname en de service van al uw elektrische tracing projecten met eigen opgeleid personeel

16 Regeling en beveiliging / Vermogensturing
Mechanische temperatuurmeting voor regeling of beveiliging Limiters Bi-metaal Capilair voeler Thermostaten Elektronische temperatuurmeting voor regeling Aan/uit- of PID-regelaars met volgende metingen PT100 Thermokoppel Pyrometer Sneeuw- en ijsvoeler Vermogensturing Doseerders Statische relais Thyristoren verzorgt het ontwerp, de bouw en de inbedrijfname van complete stuurkasten voor een ideale combinatie met de gebruikte weerstanden

17 Huidige klanten

18 Onze uitdagingen op termijn
Milieubewuste energiebeheersing : Het milieu en een leefbare omgeving worden de belangrijkste toekomstige doelstellingen voor alle actoren van onze samenleving. De uitputting van de energiebronnen zorgt ervoor dat onze klanten op zoek moeten gaan naar alternatieve energie of het huidige rendement dienen te verbeteren. zal vanaf 2009, verderbouwend op de bestaande ervaring in energie en automatisering, haar specifieke producten omtrent ‘elektrische energie’ ontwikkelen ! (innovatietraject)

19 Bedankt Bedankt voor uw aandacht wij beantwoorden graag uw bijkomende vragen !


Download ppt "Ruwe data Juridische benaming: DIRAC Industries n.v."

Verwante presentaties


Ads door Google