De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Ultimate Fighting Championship regels en voorschriften.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Ultimate Fighting Championship regels en voorschriften."— Transcript van de presentatie:

1 Ultimate Fighting Championship regels en voorschriften

2 1: Alle vechtstijlen zijn toegestaan In de UFC ring mogen alle soorten vechtsport beoefenaars meedoen. De meest voorkomende stijlen zijn thai boksen, jiu jitsu en karate. Ook zijn er professionele worstelaars en boksers aanwezig.

3 2: Het systeem Twee vechtersbazen mogen tegelijk in de ring. De rondes duren 1 minuut, met daar tussen 1 minuut rust. Er is geen maximaal aantal ronden, dus ze mogen eenieders koppen blijven aftuigen totdat een manager de handdoek in de ring gooit.

4 3: Scheidsrechter De scheidsrechters hebben geen grote rol in UFC. Vaak zijn het extreme kleerkasten die met 3 man de vechtersbazen moeten verwijderen als het uit de hand loopt.

5 5: Kleding Omdat het oneerlijk zou zijn om in de traditionele kostuums te vechten (hoe zou een judoka een bokser moeten omgooien aan zijn broekje?), hebben ze gekozen voor een algemeen UFC kostuum. Het bestaat heel simpel uit een korte broek. Judoka’s hebben dus inderdaad een nadeel en dat is ook de reden waarom ze niet vertegenwoordigd zijn.

6 Verboden moves Er mag niet gebeten worden Er mag niet gekrast worden Er mag niet in de geslachtsdelen getrapt worden.


Download ppt "Ultimate Fighting Championship regels en voorschriften."

Verwante presentaties


Ads door Google