De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Eén van deze plaatjes is een gewone reclame, de andere is een reclame die ook nog wel eens een misleiding zou kunnen zijn. Klik op het plaatje dat volgens.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Eén van deze plaatjes is een gewone reclame, de andere is een reclame die ook nog wel eens een misleiding zou kunnen zijn. Klik op het plaatje dat volgens."— Transcript van de presentatie:

1

2 Eén van deze plaatjes is een gewone reclame, de andere is een reclame die ook nog wel eens een misleiding zou kunnen zijn. Klik op het plaatje dat volgens jou een gewone reclame is.

3 Zo dun! Koop nu de iPad 2 Eén van deze plaatjes is een gewone reclame, de andere is een reclame die ook nog wel eens een misleiding zou kunnen zijn. Is alles waar wat je ziet. Roep een leerling naar voren en laat ze klikken op het plaatje dat volgens hen een gewone reclame is. Dan verschijnt of de duim omhoog of de duim omlaag. Met het blauwe pijltje ga je naar de volgende opdracht.

4 Eén van deze plaatjes is een gewone reclame, de andere is een reclame die ook nog wel eens een misleiding zou kunnen zijn. Is alles waar wat je ziet. Roep een leerling naar voren en laat ze klikken op het plaatje dat volgens hen een gewone reclame is. Dan verschijnt of de duim omhoog of de duim omlaag.

5 Tips voor een droge huid? Eucerin helpt!
Eén van deze plaatjes is een gewone reclame, de andere is een reclame die ook nog wel eens een misleiding zou kunnen zijn. Is alles waar wat je ziet. Roep een leerling naar voren en laat ze klikken op het plaatje dat volgens hen een gewone reclame is. Dan verschijnt of de duim omhoog of de duim omlaag. GRATIS BlackBerry White! Makkelijk sms’en met toetsenbord. Vul je adres in!

6 Klikken of wachten? Vraag de leerlingen of ze hierop zouden klikken. Als ze klikken gaat hij naar de duim naar beneden. Als ze geduldig wachten gaat hij naar de duim omhoog.

7

8


Download ppt "Eén van deze plaatjes is een gewone reclame, de andere is een reclame die ook nog wel eens een misleiding zou kunnen zijn. Klik op het plaatje dat volgens."

Verwante presentaties


Ads door Google