De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

B ULGARIJE Gemaakt door Julie Desaintes. I NLEIDING De inwoners De vlag De taal Het geld Eten en drinken Cultuur De kledij Het landschap Belangrijke woorden.

Verwante presentaties


Presentatie over: "B ULGARIJE Gemaakt door Julie Desaintes. I NLEIDING De inwoners De vlag De taal Het geld Eten en drinken Cultuur De kledij Het landschap Belangrijke woorden."— Transcript van de presentatie:

1 B ULGARIJE Gemaakt door Julie Desaintes

2 I NLEIDING De inwoners De vlag De taal Het geld Eten en drinken Cultuur De kledij Het landschap Belangrijke woorden De temperatuur

3 D E INWONERS Bulgarije 7.543.325 inwoners Sofia(hoofdstad) 1.402.657 inwoners Dit is de hoofdstad van Bulgarije

4 D E VLAG wit groen rood De taal Bulgaars Maar ook Engels

5 B ELANGRIJKE WOORDEN : Bulgaars Waar is het toilet? Къде е тоалетната? Waar kan ik eten? Къде мога да ям? Hoe laat is het? Колко е часът? Maar ook Engels Waar is het toilet? Where is the toilet? Waar kan ik eten? Where can I eat? Hoe laat is het? What time is it?

6 H ET GELD De Bulgaarse lev 1 euro 2 Bulgaarse lev

7 E TEN EN DRINKEN Tarator koude yoghurt en komkommersoep Kavarma stoofpot van vlees met groenten Schapenkaas Alle maaltijden in hotel of restaurant

8 C ULTUUR Koken Muziek Dansen Sport Bioscoop

9 D E KLEDING

10 H ET LANDSCHAP Zo is het landschap in Bulgarije

11 D E TEMPERATUUR Ongeveer hetzelfde

12 H EEFT ER IEMAND NOG VRAGEN ?

13 B EDANKT VOOR HET LUISTEREN.


Download ppt "B ULGARIJE Gemaakt door Julie Desaintes. I NLEIDING De inwoners De vlag De taal Het geld Eten en drinken Cultuur De kledij Het landschap Belangrijke woorden."

Verwante presentaties


Ads door Google