De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

LIPS - ROADMAP. LIPS – Een CMS dat leeft Nieuwe technologieën ontstaan Oude verdwijnen of worden aangepast De markt en klantenverwachtingen veranderen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "LIPS - ROADMAP. LIPS – Een CMS dat leeft Nieuwe technologieën ontstaan Oude verdwijnen of worden aangepast De markt en klantenverwachtingen veranderen."— Transcript van de presentatie:

1 LIPS - ROADMAP

2 LIPS – Een CMS dat leeft Nieuwe technologieën ontstaan Oude verdwijnen of worden aangepast De markt en klantenverwachtingen veranderen Dit alles zorgt ervoor dat LIPS voortdurend in ontwikkeling is. Die ontwikkelingen worden in kaart gebracht in een roadmap.

3 Roadmap – Wat en waarom Een gestructureerde opsomming van alle aanpassingen –Nieuwe technologiën (ajax – rss – gwt – …) –Nieuwe integraties (Flickr – Blogger – Facebook – LinkedIn – …) –Verbeteringen aan bestaande functionaliteiten –Bugfixen Volgorde van uitvoering wordt bepaal adhv prioriteiten –Kosten / baten –Wensen van de klanten –Opvolging van de markt Net zoals LIPS leeft ook de roadmap

4 Roadmap - Concreet Tagcloud Een visuele weergave van inhoudstags waarbij tags die vaker voorkomen benadrukt worden door ze bvb groter af te beelden.

5 Roadmap - Concreet Alfresco plugin Via een plugin in de editor op een makkelijke manier inhoud van Alfresco (bvb e-raden of een intranet) op de website publiceren.

6 Roadmap - Concreet Mailing –Inschrijven via double optin –Uitschrijven door een mail te sturen –Uitschrijven door op een link in het bericht van de mailing te klikken –Statistieken mbt mailings Nieuwsitems gebruiken voor mailings. De agendaweb integratie uitbreiden met de mogelijkheid tot online reservaties in een kalender. Verbeterd forumbeheer Na het verlopen van een sessie moet de mogelijkheid blijven bestaan de inhoud van de pagina te recupereren

7 Roadmap - Eindconclusie Er staan nog heel wat dingen op de planning Niets is definitief Wij hebben jullie input nodig


Download ppt "LIPS - ROADMAP. LIPS – Een CMS dat leeft Nieuwe technologieën ontstaan Oude verdwijnen of worden aangepast De markt en klantenverwachtingen veranderen."

Verwante presentaties


Ads door Google