De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De uitkeringsgerechtigden van de RVA toegelaten op basis van arbeidsprestaties voor de OCMW's in toepassing van artikel 60 § 7 van de organieke wet betreffende.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De uitkeringsgerechtigden van de RVA toegelaten op basis van arbeidsprestaties voor de OCMW's in toepassing van artikel 60 § 7 van de organieke wet betreffende."— Transcript van de presentatie:

1 De uitkeringsgerechtigden van de RVA toegelaten op basis van arbeidsprestaties voor de OCMW's in toepassing van artikel 60 § 7 van de organieke wet betreffende de OCMW's

2 Studie RVA Gepubliceerd op de site van de RVA http://www.rva.be/D_stat/Studies/201 2/Allocataires/NL.pdf

3 Studie RVA Hoofdstuk 2.8. "De uitstroom naar werk": aangepast volgens de opmerkingen van de werkgroep Instrument voor de opvolging van de trajecten van begunstigden van een activeringsmaatregel POD Maatschappelijke Integratie: 33,7 % vond opnieuw werk. Gegevens RVA: 5 % Dit grote verschil kan als volgt worden verklaard:

4 Studie RVA  Als men alleen verwijst naar de individuen die een job art. 60 § 7 hebben beëindigd in de loop van het jaar 2010, d.i. 10.223 personen, werden slechts 4.885 van hen werkzoekend – uitkeringsgerechtigde volledige werklozen in de loop van hetzelfde jaar. Bepaalde personen kunnen zich echter onder een ander uitkeringsstatuut van de RVA bevinden, bijvoorbeeld als vrijgesteld van de inschrijving als werkzoekende voor het volgen van een opleiding of studies... De anderen konden waarschijnlijk opnieuw werk vinden of hun werk behouden onder een ander soort contract, of zijn in ziekte enz.

5 Studie RVA  De tabel behandelt niet alleen de nieuw binnengekomen WZ-UVW o.b.v. prestaties art. 60 § 7 voor een OCMW in de geobserveerde periode, maar het geheel van begunstigden met dit statuut. Slechts zij die geen mogelijkheid hadden dit statuut te verlaten en dus een uitgesproken zwakke uitstroom naar werk vertonen, blijven over in de totaalpopulatie WZ-UVW.


Download ppt "De uitkeringsgerechtigden van de RVA toegelaten op basis van arbeidsprestaties voor de OCMW's in toepassing van artikel 60 § 7 van de organieke wet betreffende."

Verwante presentaties


Ads door Google