De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Een doel om te bereiken een hindernis om te overwinnen een doel om te nemen een weg om in te slaan het leven om voor te gaan.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Een doel om te bereiken een hindernis om te overwinnen een doel om te nemen een weg om in te slaan het leven om voor te gaan."— Transcript van de presentatie:

1

2 Een doel om te bereiken een hindernis om te overwinnen een doel om te nemen een weg om in te slaan het leven om voor te gaan.

3 Om gelukkig te zijn is het niet nodig om veel te bezitten, een " thuis " vind je alleen maar bij iemand waarin een hart voor jou klopt. maar bij iemand waarin een hart voor jou klopt.

4 In deze ogen staat het allemaal geschreven, het stralende blije en het hulpeloze geschrei. Het zijn de achteruitkijkspiegels van een leven dat altijd schommelt tussen droevig zijn en blij.

5 Wanneer een deur naar geluk sluit opent zich een andere deur naar geluk Maar het duurt even voordat we het zien omdat we zolang naar de gesloten deur staren

6 Geluk is een zeldzame vogel, die wegvliegt wanneer we hem het hardst nodig hebben. Maar misschien zit hij morgen weer op de vensterbank !

7 Alle kinderen zijn kunstenaars. Het is een kunst om ook als volwassene een kunstenaar te blijven

8 Een glimlach is als een regenboog, maar nog kleurrijker

9 Men kan beter met zijn voeten struikelen dan met zijn tong.

10 "De tijd gaat voorbij "zeggen we, maar we vergissen ons de tijd blijft en wij zijn het, die voorbijgaan

11 Het kleinste bloempje met een warm hart gegeven, vertelt een mooi verhaal.

12 Een van de diepste geheimen van het leven is dat alles wat de moeite van het doen waard is, datgene is wat we voor anderen doen.

13 De blijheid van het leven is ons allemaal gegeven 't zit hem in de kleine dingen die ons dagelijks omringen.

14 Als we ons helemaal verlaten voelen en denken aan ons lot te zijn overgelaten, worden wij toch gedragen. Gedragen door de gouden draad vriendschap.

15 Geluk sluipt naar binnen, Langs een deur Waarvan je niet wist dat je die opengelaten had

16 Wie een echt hart heeft en zijn ogen openhoudt. Ziet de mensen die hem nodig hebben.

17


Download ppt "Een doel om te bereiken een hindernis om te overwinnen een doel om te nemen een weg om in te slaan het leven om voor te gaan."

Verwante presentaties


Ads door Google