De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Het voordeel van een bezoek aan de huidarts.. Je hebt de uitslag al voor het onderzoek. Wanneer gaat het zijn verstand te boven?.. Als hij tot zijn navel.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Het voordeel van een bezoek aan de huidarts.. Je hebt de uitslag al voor het onderzoek. Wanneer gaat het zijn verstand te boven?.. Als hij tot zijn navel."— Transcript van de presentatie:

1 Het voordeel van een bezoek aan de huidarts.. Je hebt de uitslag al voor het onderzoek. Wanneer gaat het zijn verstand te boven?.. Als hij tot zijn navel in het water staat. Tegenslag.. Hij had een mooi figuur geslagen.. Ze sloeg terug.

2 De directeur van het crematorium.. Laat je niet kisten..alles komt in kannen en kruiken. Onbegrijpelijk van sommige mensen... dat ze van miljoenen zaadjes de snelste waren. Waarom is Jezus niet in Holland geboren?.. Ze vinden er geen drie wijzen.

3 De professor was nooit zo verstrooid.. als na zijn crematie Hij was van plan om een zelfhulpgroep op te richten voor mensen met een angstcomplex.. maar durfde niet. De goudvis.. Geef mij maar een joint...dan word ik haai.

4 Je kunt bijna overal Chinees eten.. Het helpt niet..er komen er altijd maar bij. Heel raar.. Zijn neus loopt..en zijn voeten ruiken. Noë nam slechts twee exemplaren mee van elke soort.. Zijn ark was niet verzekerd voor derden.

5 Toch wel het toppunt van discriminatie!.. Alle plantjes water geven..behalve de afrikaantjes. Wat zei die eend die tegen de gevel vloog?.. Kwak. Alcohol is een heel grote vijand..maar.. In de bijbel staat: « Heb je vijand lief »

6 Als het leven geen zin meer heeft.. Dan kun je er ook geen punt achter zetten. Bij de waarzegster hangt er een bordje.. ‘Gesloten wegens onvoorziene omstandigheden’ Deze honing heeft een erge bijsmaak!

7 Amerikaanse buffels hebben iets bisonders. Als hij niets anders te eten had, leefde Godfried van bouillon. Kwaliteitslingerie is bijzondergoed.

8 Mag je op zondag weekdieren eten? Eet meer Freud,dan blijf je Jung. Drinken halveert je leven, maar je ziet dubbel zoveel.

9 Word bokser...veel meer kansen op slagen. Roken...het blijft nog steeds een teer onderwerp. Als twaalfuurtje...nemen we een half eendje.

10 Enkele weken na de amputatie van zijn been liep hij op eigen houtje. Alleenstaande dame zoekt zittend beroep. Na de hevige regenval van de laatste dagen, stond de imigrantenwijk volledig blank.


Download ppt "Het voordeel van een bezoek aan de huidarts.. Je hebt de uitslag al voor het onderzoek. Wanneer gaat het zijn verstand te boven?.. Als hij tot zijn navel."

Verwante presentaties


Ads door Google