De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Hoeveel... nachten nog...heb ik te leven?. De waarde van één jaar? Moet je eens vragen aan de student die niet geslaagd is voor zijn eindexamen. De waarde.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Hoeveel... nachten nog...heb ik te leven?. De waarde van één jaar? Moet je eens vragen aan de student die niet geslaagd is voor zijn eindexamen. De waarde."— Transcript van de presentatie:

1 Hoeveel... nachten nog...heb ik te leven?

2 De waarde van één jaar? Moet je eens vragen aan de student die niet geslaagd is voor zijn eindexamen. De waarde van één jaar? Moet je eens vragen aan de student die niet geslaagd is voor zijn eindexamen. Wil je de waarde van één maand inschatten, vraag het de moeder, die haar kind te vroeg ter wereld heeft gebracht. Wil je de waarde van één maand inschatten, vraag het de moeder, die haar kind te vroeg ter wereld heeft gebracht.

3 Hoelang één week duurt? Spreek eens met de uitgever van je weekblad. Hoelang één week duurt? Spreek eens met de uitgever van je weekblad. De waarde van één uurtje dan? Best vragen aan een verliefd stel... dat vol verwachting uitkijkt om elkaar straks weer te zien. De waarde van één uurtje dan? Best vragen aan een verliefd stel... dat vol verwachting uitkijkt om elkaar straks weer te zien.

4 En wie kent er de waarde van één enkel minuutje? Wellicht wie daarnet... zijn trein, bus of vliegtuig gemist heeft. En wie kent er de waarde van één enkel minuutje? Wellicht wie daarnet... zijn trein, bus of vliegtuig gemist heeft.

5 Hoelang één luttele seconde wel duurt... beseft vooral diegene die onlangs een dodelijk ongeval heeft overleefd! Hoelang één luttele seconde wel duurt... beseft vooral diegene die onlangs een dodelijk ongeval heeft overleefd! Kan men een milliseconde naar waarde schatten? Vraag maar aan een 100 m-loper, die ooit in de Olympische Spelen... „zilver“ won. Kan men een milliseconde naar waarde schatten? Vraag maar aan een 100 m-loper, die ooit in de Olympische Spelen... „zilver“ won.

6 De tijd wacht op niemand... Koester dus elk ogenblik dat je gegund wordt... ten volle bewust van de waarde ervan! De tijd wacht op niemand... Koester dus elk ogenblik dat je gegund wordt... ten volle bewust van de waarde ervan! Déél ieder moment met een bijzonder mens en je lieve leven... wordt het leven waard! Déél ieder moment met een bijzonder mens en je lieve leven... wordt het leven waard!

7 Wie zelf gelukkig is... Wie zelf gelukkig is... straalt dit ook uit... straalt dit ook uit... en geeft het door... en geeft het door...

8 Dus... indien je dit de moeite waard vindt, deel het met iemand die je dierbaar is! Dus... indien je dit de moeite waard vindt, deel het met iemand die je dierbaar is! Je kan er alleen maar...wel bij varen! Je kan er alleen maar...wel bij varen! © Gerhard Moos - Lucien Leroy Bewerking en animatie: Bruno Jacobs Muziek: Syahamba door „Les Voix Perdues“ (www.lesvoixperdues.tk)


Download ppt "Hoeveel... nachten nog...heb ik te leven?. De waarde van één jaar? Moet je eens vragen aan de student die niet geslaagd is voor zijn eindexamen. De waarde."

Verwante presentaties


Ads door Google