De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Van Basten laat Huntelaar terecht thuis omdat....

Verwante presentaties


Presentatie over: "Van Basten laat Huntelaar terecht thuis omdat...."— Transcript van de presentatie:

1 Van Basten laat Huntelaar terecht thuis omdat...

2 hij inderdaad soms zomaar wat zegt. Klaas-Jan raar haar heeft. Huntelaar nog nooit scoorde voor het Nederlands elftal. Cruijff het ook logisch vindt. Pim het zo gewild heeft. Van the Man is! San Klaas-Jan gewoon niet lekker klinkt. Klaas-Jan Huntelaar er maar 12 had gescoord op het WK. een goed paard in dit geval ook een goede ruiter is. we dan een goed excuus hebben waarom we weer tweede werden. hij slechts handicap 6 heeft. we anders wel heel makkelijk zouden winnen. Huntelaar wel eens z'n mannetje laat lopen. die omhaal tegen Roda niet eens in de kruising ging. de beste spitsen aan wal staan. je Pluk van de Pettenflat ook niet meeneemt.

3 Van Basten laat Huntelaar terecht thuis omdat... Klaas-Jan slecht kan klaverjassen. Huntelaar alweer een week droog staat. vijftig zwaluwen nog geen zomer maken. de bondscoach niet Blind is. het kop en niet munt was. Klaas-Jan niet eens de dop van bierflesje kan schieten. Argentinië geen RBC is. hij toch iemand van Ajax moet thuislaten. hij speelt bij zijn club, in vorm is en 5e staat op de Europese topscorerslijst. het wel spannend moet blijven. de pure klasse van Vennegoor natuurlijk onmisbaar is. Van Basten vreest dan Huntelaar een betere voetballer wordt dan hij was. Foppe het laatste potje poker gewonnen had. ook Van Basten fouten maakt.

4 Van Basten laat Huntelaar terecht thuis omdat... Materazzi ook meedoet. uhhhhhhhhh... in mei alle vogels een ei leggen. Klaas-Jan alleen het Friese volkslied kan meezingen. Huntelaar te Duits speelt met z'n late goals. Klaas-Jan voor het donker thuis moet zijn. hij scoort, geen sterallures heeft, hard werkt en nooit zeurt. Foppe haantje de voorste was. in het verleden gemaakte goals geen garantie voor de toekomst zijn. er een Chinees bij Van Basten is langs geweest. Foppe nu 101 redenen heeft om blij te zijn. Huntelaar er net zoveel maakte als Kuijt en Vennegoor samen. Van Nistelrooy toch ergens moet spelen. Vennegoor de bidons wél tot het randje vult. Cohen geen toestemming geeft voor een rondvaart door de grachten. Bassie niets ziet in die acrobaat.

5 Huntelaar belangrijker is voor Jong Oranje dan voor iets minder jong Oranje. hij anders bij trainingen zelf op de bank moest gaan zitten. hij zijn opleiding bij PSV genoot. hij te goed is en te is nooit goed. een dubbele achternaam meer ontzag inboezemt dan een dubbele voornaam. Van Nistelrooy niet mee mag met Jong Oranje. hij toch stiekem Kalou meeneemt. Vennegoor het wel heeft gered bij PSV. hij Opdam moet troosten. Huntelaar altijd van die vieze scheten laat. Huntelaar de X-factor mist. oranje hem niet mooi staat. hij dan niet meer over Seedorf hoeft te praten. Klaas-Jan van zijn ouders niet met vreemde vrouw in het zwembad mag. Verdonk twijfelt aan zijn echte naam. Van Basten laat Huntelaar terecht thuis omdat...

6 Ronaldinho al het konijntje van het WK wordt. Huntelaar rugnummer 25 heeft. Klaas-Jan meer een hockeynaam is. Marco z'n Paniniboek anders niet compleet heeft. het jeugdjournaal niet moet denken dat het een serieus genomen wordt. Heitinga het getal onder de 10 heeft geraden. de verdediging anders op de training in paniek raakt. er ook 101 dalmatiërs waren. het veld groter is dan 16 meter. Talpa heel veel geld heeft geboden om hem mee te laten doen aan het EK. Foppe stiekem het lijstje heeft veranderd. Huntelaar zijn schoenveters niet zelf kan strikken. Huntelaar een leuke, vrolijke, evenwichtige jongen is de zestien miljoen andere bondscoaches het spelletje niet snappen. de E van EK nu eenmaal voor de W van WK in het alfabet komt. niemand om Vennegoor of Hesselink zal roepen als van Nistelrooy faalt. ja, waarom eigenlijk? Van Basten laat Huntelaar terecht thuis omdat...

7 Was te zien op:


Download ppt "Van Basten laat Huntelaar terecht thuis omdat...."

Verwante presentaties


Ads door Google