De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Jan

Verwante presentaties


Presentatie over: "Jan"— Transcript van de presentatie:

1 Jan Weverbergh Jan.weverbergh@lne.vlaanderen.be @janweverbergh

2

3

4 De paddenstoelentraining was een succes. Het weer zat mee, de paddenstoelen waren in ruime mate en verscheidenheid present en het publiek was echt geïnteresseerd. Met ieders instemming werd de duur van de wandeling zelfs verlengd Erwin De Meyer Provincie Antwerpen Zwammen en paddenstoelen herkennen (Erwin De Meyer)

5 De naadloze nota (een training van Wiske Verhaest en Anneleen Wachters) Merci voor de Excel-workshop deze ochtend. Zowel totale leken als ervaren rotten hebben iets opgestoken van jullie tips & tricks. Puik gedaan! Iris Verelst Provincie Oost-Vlaanderen

6 Ik vond het eigenlijk wel plezant om te doen ! Vroeger was ik altijd wat zenuwachtig om dingen uit te gaan leggen en te presenteren, maar nu ging het goed. Een ‘Train je collega’-trainer GIS, een hulpmiddel voor snellere info-uitwisseling (een training van Els Wouters)

7

8 44 opleidingen 12 in Brussel/Hoeilaart 9 in Antwerpen 6 in Oost-Vlaanderen 4 in West-Vlaanderen 5 in Limburg 8 in Vlaams-Brabant 44 opleidingen 12 in Brussel/Hoeilaart 9 in Antwerpen 6 in Oost-Vlaanderen 4 in West-Vlaanderen 5 in Limburg 8 in Vlaams-Brabant 291 cursisten 1 webconferencing training ANB in top 5 Vlaanderen en Nederland (aantal opleidingen)

9 vertrouwenleidinggevenden communicatie concreet waarderendlokale trekkers

10 werksfeer kennis waardering netwerken silodoorbrekend FUN!!!

11

12

13

14

15

16

17


Download ppt "Jan"

Verwante presentaties


Ads door Google