De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Jack Russel Door : Lily Debije. Inhoud  Soorten  Verzorging  Voeding  Wat vindt de Jack Russel van zichzelf?  Geschiedenis  Verrassing.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Jack Russel Door : Lily Debije. Inhoud  Soorten  Verzorging  Voeding  Wat vindt de Jack Russel van zichzelf?  Geschiedenis  Verrassing."— Transcript van de presentatie:

1 Jack Russel Door : Lily Debije

2 Inhoud  Soorten  Verzorging  Voeding  Wat vindt de Jack Russel van zichzelf?  Geschiedenis  Verrassing

3 Soorten  Kort potige de hoogte voor een kortpotig mannetje is 26 cm en het vrouwtje 25 cm.  Lang potige. De hoogte voor een langpotig mannetje is 35 cm en een vrouwtje 33 cm.  Ruwharig  Gladharig  Black and Tan  White and Tan  Wit met kastanje bruine of zwarte vlekken

4

5

6 Verzorging  Je moet de Jack Russel niet te veel wassen  Nagels niet te veel knippen  Niet te vaak borstelen  Optijd naar buiten als hij/zij nog niet zindelijk is  Kleine bench een grote bench is echt niet goed.

7 Voeding  Als puppy vraagt hij vier keer per dag voeding.  Als ze onder de 10 maanden zijn moeten ze puppy brokken. Boven de tien maanden mogen ze gewone honden brokken.  Ze lusten sneetjes brood met smeerkaas of gewone kaas  Ook lusten ze Corn Flakes en magere yoghurt  Ze mogen niks van de weg eten want dan gaan ze overgeven   Ze gaan niet dood van een stukje chocolade maar van een pond chocolade.

8

9 Wat vindt de Jack Russel van zichzelf?  Mooi en geweldig.  Andere hondjes zijn wel oke maar de Jack Russel is echt prachtig vinden ze.  Ze denken ook dat ze erg groot zijn.  De baas spelen daar zijn ze de beste in!  Ze zijn erg eigenwijs.  Zeker van zichzelf!!  Als ze iets willen wat ze niet mogen dan gaan ze zo door tot dat ze het krijgen.

10 Geschiedenis  Engelse dominee John Russel kocht zijn eerste hondje  White and tan Trump  John hield van jagen.  Als hij ging jagen nam hij zijn Jack Russel mee.  De vos mocht niet dood gebeten worden, anders was de pret voor de jagers snel voorbij.  Zo werd hij bekend over de hele wereld

11 D i t w a s m i j n s p r e e k b e u r t ! Z i j n e r n o g v r a g e n ? ? ? ? ? ? ? ?


Download ppt "Jack Russel Door : Lily Debije. Inhoud  Soorten  Verzorging  Voeding  Wat vindt de Jack Russel van zichzelf?  Geschiedenis  Verrassing."

Verwante presentaties


Ads door Google