De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Jack Russel Door : Lily Debije.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Jack Russel Door : Lily Debije."— Transcript van de presentatie:

1 Jack Russel Door : Lily Debije

2 Inhoud Soorten Verzorging Voeding
Wat vindt de Jack Russel van zichzelf? Geschiedenis Verrassing

3 Soorten Kort potige de hoogte voor een kortpotig mannetje is 26 cm en het vrouwtje 25 cm. Lang potige. De hoogte voor een langpotig mannetje is 35 cm en een vrouwtje 33 cm. Ruwharig Gladharig Black and Tan White and Tan Wit met kastanje bruine of zwarte vlekken

4

5

6 Verzorging Je moet de Jack Russel niet te veel wassen
Nagels niet te veel knippen Niet te vaak borstelen Optijd naar buiten als hij/zij nog niet zindelijk is Kleine bench een grote bench is echt niet goed.

7 Voeding Als puppy vraagt hij vier keer per dag voeding.
Als ze onder de 10 maanden zijn moeten ze puppy brokken. Boven de tien maanden mogen ze gewone honden brokken. Ze lusten sneetjes brood met smeerkaas of gewone kaas Ook lusten ze Corn Flakes en magere yoghurt Ze mogen niks van de weg eten want dan gaan ze overgeven  Ze gaan niet dood van een stukje chocolade maar van een pond chocolade.

8

9 Wat vindt de Jack Russel van zichzelf?
Mooi en geweldig. Andere hondjes zijn wel oke maar de Jack Russel is echt prachtig vinden ze. Ze denken ook dat ze erg groot zijn. De baas spelen daar zijn ze de beste in!  Ze zijn erg eigenwijs. Zeker van zichzelf!! Als ze iets willen wat ze niet mogen dan gaan ze zo door tot dat ze het krijgen.

10 Geschiedenis Engelse dominee John Russel kocht zijn eerste hondje
White and tan Trump John hield van jagen. Als hij ging jagen nam hij zijn Jack Russel mee. De vos mocht niet dood gebeten worden, anders was de pret voor de jagers snel voorbij. Zo werd hij bekend over de hele wereld

11 Dit was mijn spreekbeurt! Zijn er nog vragen????? ???


Download ppt "Jack Russel Door : Lily Debije."

Verwante presentaties


Ads door Google