De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Vertaald uit het Spaans – Freddy Storm 03/2010

Verwante presentaties


Presentatie over: "Vertaald uit het Spaans – Freddy Storm 03/2010"— Transcript van de presentatie:

1 Vertaald uit het Spaans – Freddy Storm 03/2010
SCHANDALIG!!! AFSCHUWELIJK!!! Vertaald uit het Spaans – Freddy Storm 03/2010

2 Gepubliceerd op 24 augustus 2009 Door Paul L. Williams, Ph.D.
Massale mohammedaanse trouwpartij bruidegommen trouwen in GAZA met meisjes jonger dan tien jaar! Gepubliceerd op 24 augustus 2009 Door Paul L. Williams, Ph.D.

3 Mohammed trouwde met een meisje van zes jaar
Mohammed trouwde met een meisje van zes jaar. Maar de islam is in 1500 jaar geëvolueerd. In het land van Hamas, in 2009, zijn de bruidjes bijna zeven In GAZA heeft een gala-evenement plaatsgevonden: Hamas patroneerde een massale trouwpartij voor 450 paren. De meeste bruidegommen waren midden in de twintig, de meeste bruidjes waren jonger dan tien jaar. Mohammedaanse dignitarissen, inclusief Mahmud Zahar, een leider van Hamas, waren aanwezig om de paren die aan de zorgvuldig opgezette viering deelnamen te feliciteren “We zeggen tegen de wereld en de Verenigde Staten dat ze ons de gelukzaligheid en het geluk niet kunnen ontzeggen” zei Zahar tegen de bruidegommen, allemaal met hetzelfde zwarte kostuum en afkomstig uit het nabijgelegen vluchtelingenkamp Jabalia. Elke bruidegom kreeg van Hamas een geschenk van 500 dollar. De prille meisjes, in het wit gekleed en opgesmukt met schreeuwerige maquillage, kregen een bruidsboeket.

4 “Wij geven deze trouwpartij ten geschenke aan ons volk dat zich kloek heeft gehouden tegenover de belegering en de oorlog”, zei de sterke man van Hamas, Ibrahim Salaf, tijdens zijn toespraak. De foto’s van de trouwpartij vertellen de rest van dit smerige verhaal. Het Internationaal Centrum voor Onderzoek over Vrouwen schat dat er momenteel op aarde 51 miljoen pasgetrouwde meisjes leven, bijna allemaal in mohammedaanse landen. 29% van die pasgetrouwde meisjes worden in Egypte regelmatig geslagen en misbruikt door hun echtgenoten; 26% ondergaan hetzelfde lot in Jordanië.

5 Volgens UNICEF zijn 3 miljoen mohammedaanse meisjes het slachtoffer van genitale verminking. Deze praktijk wordt in grote delen van de Verenigde Staten NIET als onwettelijk beschouwd. De islamitische praktijk van pedofilie komt van de profeet Mohammed, die elf vrouwen en veel bijzitten had na de dood van zijn eerste echtgenote Khadijah in 619. Hij plande zijn bezoeken aan de verblijven van zijn vrouwen in de periode van hun menstruatie. Zijn potentie scheen grenzeloos. Sahih Bukhari, een van de eerbiedwaardigste islamitische tekstschrijvers, zegt: “De profeet had de gewoonte zijn vrouwen om beurten te bezoeken, zowel overdag als ‘s nachts. Hij vroeg aan Anas, “Bezat de profeet de kracht daartoe?” Anas antwoordde: “De profeet had de seksuele potentie van dertig mannen”.

6

7

8 Pedofilie werd niet enkel door Mohammed bedreven, maar is ook aanvaard door de Koran. Over de vereiste wachttijd voor het bepalen of een echtgenote voor de scheiding zwanger is, zegt de heilige tekst: “Als je eraan twijfelt welke van jouw vrouwen niet meer menstrueren, weet dan dat je drie maand moet wachten. Dezelfde periode geldt voor vrouwen die nog niet hebben gemenstrueerd.” (65:4). Zij die denken dat de mohammedanen die leringen niet meer volgen, zouden de foto’s en de video’s bij dit artikel moeten bestuderen en denken aan de woorden van Ayatollah Khomeini, de beroemdste islamitische geestelijke van de 20e eeuw:

9 “Een man mag seksueel genot puren uit een meisje dat zo jong is als een baby. Maar hij mag haar niet penetreren; een meisje sodomiseren is goed. Als een man een meisje penetreert en schaadt, moet hij voor de rest van zijn leven instaan voor haar onderhoud. Maar dat meisje telt niet mee als een van zijn vier vaste vrouwen. De man mag niet trouwen met de zuster van het meisje… Voor een meisje is het beter te trouwen in een periode waarin ze begint te menstrueren in het huis van haar man, liever dan in het huis van haar vader. Een vader die zijn zo jonge dochter uithuwelijkt zal een permanente plaats in de Hemel krijgen.”

10 IK HOEF JE NIET TE VRAGEN OM DIT DOOR TE STUREN
IK WEET DAT JE DAT ZAL DOEN


Download ppt "Vertaald uit het Spaans – Freddy Storm 03/2010"

Verwante presentaties


Ads door Google