De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

14.04.2012 Zoals altijd bij Activall, komen de deelnemers met mondjesmaat maar binnen gestapt maar ja hoor het is zover Zeven ploegen vullen onze vertrouwde.

Verwante presentaties


Presentatie over: "14.04.2012 Zoals altijd bij Activall, komen de deelnemers met mondjesmaat maar binnen gestapt maar ja hoor het is zover Zeven ploegen vullen onze vertrouwde."— Transcript van de presentatie:

1 14.04.2012 Zoals altijd bij Activall, komen de deelnemers met mondjesmaat maar binnen gestapt maar ja hoor het is zover Zeven ploegen vullen onze vertrouwde stek en ons aller Betty die heel veel energie in de kwis heeft gestoken vuurt vraag voor vraag op ons af.

2 Een pracht van een scorebordSommigen ging het goed af, andere zagen we blazen maar de resultaten waren toch zeker niet slecht.

3 Sommigen heel goed zoals bij de JANTJES die aan kop eindigden. Betty hopelijk bezorg je ons volgend jaar nog zo een fijne avond. RJ

4


Download ppt "14.04.2012 Zoals altijd bij Activall, komen de deelnemers met mondjesmaat maar binnen gestapt maar ja hoor het is zover Zeven ploegen vullen onze vertrouwde."

Verwante presentaties


Ads door Google