De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Opdrachten Inleiding IO Elke opdracht gegeven aan het eind van een college 2010.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Opdrachten Inleiding IO Elke opdracht gegeven aan het eind van een college 2010."— Transcript van de presentatie:

1 Opdrachten Inleiding IO Elke opdracht gegeven aan het eind van een college 2010

2 Opdracht Maak een stappenplan en een planning op basis van de opdrachtomschrijving voor project K.O.P.: Barbecue Leg dit vast in een PERT Chart en een Gantt Chart. Maak een presentatie voor aan het begin van het volgende college (max. 5 minuten; PowerPoint). En lever deze presentatie in via Blackboard. Dus: een Stappenplan + PERT Chart + Gantt Chart NB: geef het groepsnummer en de namen van alle groepsleden duidelijk aan in de presentatie!

3  Ontwikkel met behulp van een productfunctieanalyse een programma van eisen voor:  een elektrische fiets(even groepen)  een stoomkoker(oneven groepen).  Maak hiervan een (Powerpoint-)presentatie:  max. 5 min.  inleveren via blackboard (Inleiding IO)  vermeld groepsnummer en alle groepsleden (achternaam) OPDRACHT Inleiding Industrieel Ontwerpen/Programma van Eisen 3

4 Opdracht: Doe een marktonderzoek naar de elektrische fiets of de stoomkoker. Gebruik de productfunctieanalyse daarbij. Wat is er al op de markt? Denk bijvoorbeeld ook aan: Is er een markt voor toevoegingen en/of accessoires? Waar zijn verbeteringen van bestaande producten mogelijk? Presentatie: Aan het begin van het volgende college. Opdracht

5 Productfasen Opdracht: Bepaal voor de elektrische fiets, of de stoomkoker in welke productfase zij zich nu bevinden en beargumenteer waarom. Probeer te voorspellen hoe een volgende generatie elektrische fietsen of stoomkokers er volgens de theorie van de productfasen uit zal zien. Het gaat er niet om een ontwerp te maken (het mag wel), maar om het benoemen van vormkarakteristieken. Beargumenteer de voorspelling.

6 Creativiteit  Plus opdrachten tijdens de twee workshops creativiteit


Download ppt "Opdrachten Inleiding IO Elke opdracht gegeven aan het eind van een college 2010."

Verwante presentaties


Ads door Google