De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

!!!!Hippies!!!! Make peace not war kledingstijl muziekstijl gewoontes

Verwante presentaties


Presentatie over: "!!!!Hippies!!!! Make peace not war kledingstijl muziekstijl gewoontes"— Transcript van de presentatie:

1 !!!!Hippies!!!! Make peace not war kledingstijl muziekstijl gewoontes
Maart 2013 Nr. 1 Maanblad € 3,95 !!!!Hippies!!!! kledingstijl muziekstijl gewoontes Make peace not war

2 Beste lezer, Wat fijn dat u onze eerste tijdschrift leest. In dit tijdschrift kunt u meer te weten komen over het hippieleven, voor meer informatie kunt u naar onze site gaan:

3 inhoud Over hippies Kledingstijl Muziekstijl Gewoonten

4 Over hippies Hippies leefden in de jaren 60. Ze hadden een vrij leven en probeerde de wereld te krijgen zonder oorlog. Hun motto was dan ook ‘Make peace, not war’. Op de volgende pagina’s lees je meer over de gewoonten en muziekstijlen.

5 Kledingstijl Hippies hadden een hele aparte stijl. Lange broeken met wijde pijpen, veel drukke prints zoals grote bloemen of felle stippen. Ze droegen het haar meestal los met een bandje. Als ze het haar kleurden deden ze dat met Henna. Ze droegen vaak hakken met plateauzolen. En ook vaak kettingen met een peaceteken eraan.

6 Kledingstijl

7 Muziekstijl De hippies luisterden veel muziek ze kochten dan tweedehands (grammofoon) platen en wisselden deze met elkaar uit, muziek was heel belangrijk in het hippieleven . Ze hielden dan bijvoorbeeld van: rock and roll, country en western muziek. En underground muziek

8 Hippies muziek

9 Gewoontes Hippies hadden rare gewoontes. Ze hadden relaties met iedereen, aten alleen biologisch eten, dronken veel zoethoutthee. Ze gaven vaak vredeparty’s voor hun medehippies. Vaak gingen tijdens het mediteren zitten blowen.

10 Voorbeelden van de moderne hippie

11 Wilt u meer informatie? Bezoek dan onze site: www.hippies-com.webnode.nl
Aan dit tijdschrift werkten mee: Elzelien Breukel Leanna Mackloet Ann van Rossum


Download ppt "!!!!Hippies!!!! Make peace not war kledingstijl muziekstijl gewoontes"

Verwante presentaties


Ads door Google