De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Schouw Informatisering Foodspecialisten sinds 1998 Groot in ERP voor de Nederlandse voedingsmiddelenindustrie Gecertificeerd: Het bedrijf en de specialisatie.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Schouw Informatisering Foodspecialisten sinds 1998 Groot in ERP voor de Nederlandse voedingsmiddelenindustrie Gecertificeerd: Het bedrijf en de specialisatie."— Transcript van de presentatie:

1

2 Schouw Informatisering Foodspecialisten sinds 1998 Groot in ERP voor de Nederlandse voedingsmiddelenindustrie Gecertificeerd: Het bedrijf en de specialisatie

3 De kracht van Schouw Informatisering B.V. Food is onze passie en professie. Schouw Informatisering bedient al vele jaren de voedingsmiddelindustrie met bedrijfsbrede ERP-oplossingen op basis van Microsoft Dynamics NAV en onze unieke food-specifieke add-on SI Foodware. Deze combinatie en de kennis en ervaring die wij hebben opgebouwd met 120 succesvolle implementaties garanderen u de juiste oplossing en een snelle implementatie.

4 Onze visie op voedingsmiddelindustrie & informatisering Een branche met veel specifieke kenmerken, zowel van praktische als wetmatige aard. Bijvoorbeeld: gecompliceerde productspecificaties, ingredi ë nten- en allergenendeclaraties, en strenge kwaliteitsnormen. Het automatiseren van deze processen is een vak apart. Naast een goede software applicatie, bedrijfsmatig en technisch inzicht, is gedegen branchekennis absoluut noodzakelijk.

5 Onze oplossing Om de speciale wensen en eisen van uw branche te bedienen vullen wij basisoplossing Microsoft Dynamics NAV aan met onze add-on voor de voedingsmiddelenindustrie: SI Foodware. Deze heeft functionaliteiten zoals partij- administratie, registratie van bonussen, productspecificaties, SSCC-labels en traceerbaarheid. SI Foodware is continue in ontwikkeling om aan alle specifieke eisen te blijven voldoen.

6 Referenties van Schouw Informatisering

7 Bezoekadres: Bredaseweg 35, 4872 LA, Etten-Leur Postadres: Postbus 435, 4870 AK Etten-Leur Telefoon: (076) 50 42 520 E-mail: mail@schouw.org URL website: www.schouw.org Contactpersoon: Frank Bolt Contact


Download ppt "Schouw Informatisering Foodspecialisten sinds 1998 Groot in ERP voor de Nederlandse voedingsmiddelenindustrie Gecertificeerd: Het bedrijf en de specialisatie."

Verwante presentaties


Ads door Google