De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De kracht van Qurius Qurius heeft al ruim 15 jaar ervaring met het implementeren van Microsoft Dynamics ERP software, en als één van de weinigen met ge.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De kracht van Qurius Qurius heeft al ruim 15 jaar ervaring met het implementeren van Microsoft Dynamics ERP software, en als één van de weinigen met ge."— Transcript van de presentatie:

1

2 De kracht van Qurius Qurius heeft al ruim 15 jaar ervaring met het implementeren van Microsoft Dynamics ERP software, en als één van de weinigen met ge ï ntegeerde oplossingen waarbij ERP volledig samenwerkt met het CRM systeem, binnen een optimale infrastructuur, al dan niet in een portal op basis van.NET of SharePoint technologie. Duurzame ICT oplossingen met duidelijke toegevoegde waarde!

3 Onze visie op productiebedrijven Industriële bedrijven produceren de meest complexe producten in de wereld, en ervaren tegelijkertijd een continue druk op prijzen, kosten en marges. Klanten willen unieke, gespecialiseerde producten om beter te kunnen concurreren, tegelijkertijd dient een industrieel bedrijf onderhouds en life-cycle kosten te minimaliseren. Succesvolle industriële bedrijven moeten beter anticiperen op de eisen van de klant en tegelijkertijd de impact van die individuele eisen van de productie minimaliseren.

4 Onze oplossing Qurius biedt Microsoft gebaseerde oplossingen die alle fasen van de industriële productie cyclus omvat: van planning en ontwikkeling tot citeren ontwerp, fabricage,en after-sales service. Hiermee helpen we uw processen te verbeteren en te optimaliseren. De oplossing gebaseerd op Microsoft Dynamics AX of Microsoft Dynamics NAV is in staat om de uiteenlopende behoeften van uw bedrijf te ondersteunen, inclusief voorraadbeheer, productie cost accounting, customer relationship management (CRM), human resources aan / payroll, supply-chain management en distributie.

5 Voorbeeld eindklant ‘Coldec is producent van vloer- en wandafwerkingsystemen die wereldwijd onder private label in de markt worden gezet.’

6 Wat was de aanleiding om een ERP systeem aan te schaffen? ‘Het systeem waarmee werd gewerkt was gedateerd. De functionaliteit liep terug en werd slecht onderhouden. ’

7 ‘Met Dynamics ERP hebben we vooral een efficiency slag kunnen maken die bij Coldec daadwerkelijk heeft bijgedragen tot een kostenreductie.’ Welke oplossing biedt Dynamics ERP?

8 ‘Dankzij Dynamics ERP zijn we strakker in de organisatie. Afspraken die worden gemaakt worden ook gevolgd. Dynamics heeft ons geholpen in het behalen van het resultaat.’ Wat zijn de merkbare voordelen van Dynamics ERP?

9 ‘Jazeker, met de basis van Dynamics werken we verder aan de marktpositie van Coldec, anders gesteld we hebben de juiste focus. ‘ Bent u tevreden over Dynamics ERP en waarom?

10 Bezoekadres: Van Voordenpark 1a, 5301 KP Zaltbommel Postadres: Postbus 258, 5300 AG Zaltbommel Telefoon: +31 (0)418 68 35 00 Fax: +31 (0)418 68 35 35 E-mail: info.nl@qurius.com URL website: www.qurius.nl/industrie Contactpersoon: Just van Oostenbrugge Naam Twitter account: QuriusNL Contact


Download ppt "De kracht van Qurius Qurius heeft al ruim 15 jaar ervaring met het implementeren van Microsoft Dynamics ERP software, en als één van de weinigen met ge."

Verwante presentaties


Ads door Google