De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De kracht van Qurius Qurius heeft al ruim 15 jaar ervaring met het implementeren van Microsoft Dynamics ERP software, en als één van de weinigen met ge.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De kracht van Qurius Qurius heeft al ruim 15 jaar ervaring met het implementeren van Microsoft Dynamics ERP software, en als één van de weinigen met ge."— Transcript van de presentatie:

1

2 De kracht van Qurius Qurius heeft al ruim 15 jaar ervaring met het implementeren van Microsoft Dynamics ERP software, en als één van de weinigen met ge ï ntegeerde oplossingen waarbij ERP volledig samenwerkt met het CRM systeem, binnen een optimale infrastructuur, al dan niet in een portal op basis van.NET of SharePoint technologie. Duurzame ICT oplossingen met duidelijke toegevoegde waarde!

3 Onze visie op productiebedrijven Industriële bedrijven produceren de meest complexe producten in de wereld, en ervaren tegelijkertijd een continue druk op prijzen, kosten en marges. Klanten willen unieke, gespecialiseerde producten om beter te kunnen concurreren, tegelijkertijd dient een industrieel bedrijf onderhouds en life-cycle kosten te minimaliseren. Succesvolle industriële bedrijven moeten beter anticiperen op de eisen van de klant en tegelijkertijd de impact van die individuele eisen van de productie minimaliseren.

4 Onze oplossing Qurius biedt Microsoft gebaseerde oplossingen die alle fasen van de industriële productie cyclus omvat: van planning en ontwikkeling tot citeren ontwerp, fabricage,en after-sales service. Hiermee helpen we uw processen te verbeteren en te optimaliseren. De oplossing gebaseerd op Microsoft Dynamics AX of Microsoft Dynamics NAV is in staat om de uiteenlopende behoeften van uw bedrijf te ondersteunen, inclusief voorraadbeheer, productie cost accounting, customer relationship management (CRM), human resources aan / payroll, supply-chain management en distributie.

5 Voorbeeld eindklant ‘VDH Products BV voert een compleet, hoogwaardig leveringsprogramma voor de koel- en klimaattechniek, land- en tuinbouw, transportkoeling, spuitcabines, fruitrijping en fruitopslag/-conservering, bakkerijtechniek, procestechniek, apparatenbouw en de verwarmings- en ventilatietechniek. Naast een brede range producten is VDH Products toonaangevend in het ontwerpen en vervaardigen van custom-made producten voor veel verschillende toepassingen, van welke productieomvang dan ook.’

6 Wat was de aanleiding om een ERP systeem aan te schaffen? ‘Kostenbeheersing vereist een goed inzicht in de kostenopbouw. Daarom is het van belang dat VDH Products over een informatiesysteem beschikt, opdat de kosten van een productieorder vooraf nauwkeurig zijn te calculeren en de werkelijke kosten na de productie te vergelijken zijn met de voorcalculatie. ‘

7 ‘Nu we inmiddels een jaar praktijkervaring hebben met Navision kunnen we concluderen dat we op vele punten verbeteringen hebben gerealiseerd, maar we hebben de optimale situatie nog niet bereikt. Voordelen op dit moment zijn o.a.: meer en betere klantinformatie; integratie tussen financiële en logistieke processen; beter inzicht in de kostenopbouw; pro-actievere inkoopbenadering; beter inzicht in doorlooptijden en levertijden; beheersbaar uitbestedingproces.’ Wat zijn de merkbare voordelen van Dynamics ERP?

8 ‘ De eerste maanden na livegang waren een crime en was VDH Products nog niet Navision-proof. Aangezien we het pakket steeds beter hebben leren kennen en een aantal noodzakelijk aanpassingen hebben gedaan, raken we steeds enthousiaster en blijer van het pakket. We zijn inmiddels beter in staat geraakt om problemen/ foutmeldingen zelf te analyseren en op te lossen. Ook van deze zelfredzaamheid worden we blijer.’ Bent u tevreden over Dynamics ERP en waarom?

9 Bezoekadres: Van Voordenpark 1a, 5301 KP Zaltbommel Postadres: Postbus 258, 5300 AG Zaltbommel Telefoon: +31 (0)418 68 35 00 Fax: +31 (0)418 68 35 35 E-mail: info.nl@qurius.com URL website: www.qurius.nl/industrie Contactpersoon: Stefan Mossel Naam Twitter account: QuriusNL Contact


Download ppt "De kracht van Qurius Qurius heeft al ruim 15 jaar ervaring met het implementeren van Microsoft Dynamics ERP software, en als één van de weinigen met ge."

Verwante presentaties


Ads door Google