De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De kracht van Qurius Qurius heeft al ruim 15 jaar ervaring met het implementeren van Microsoft Dynamics ERP software, en als één van de weinigen met ge.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De kracht van Qurius Qurius heeft al ruim 15 jaar ervaring met het implementeren van Microsoft Dynamics ERP software, en als één van de weinigen met ge."— Transcript van de presentatie:

1

2 De kracht van Qurius Qurius heeft al ruim 15 jaar ervaring met het implementeren van Microsoft Dynamics ERP software, en als één van de weinigen met ge ï ntegeerde oplossingen waarbij ERP volledig samenwerkt met het CRM systeem, binnen een optimale infrastructuur, al dan niet in een portal op basis van.NET of SharePoint technologie. Duurzame ICT oplossingen met duidelijke toegevoegde waarde!

3 Onze visie op de zorg sector De ontwikkelingen in de zorg stellen hoge eisen aan de kwaliteit van de informatiestroom. In de zorg hangt immers alles met elkaar samen. Naast vernieuwing en integratie in de zorgketen is er het streven naar een meer bedrijfsgerichte benadering van de zorg. Dit vereist accurate in- en extern beschikbare procesoverstijgende informatie.

4 Onze oplossing Q-Zorg is de oplossing voor zorginstellingen zoals thuiszorg, verpleeg- en verzorgingstehuizen en gehandicapteninstellingen. Gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV biedt deze ERP- oplossing organisaties een volledig ge ï ntegreerd platform om alle sturende, ondersteunende administratieve en primaire zorgprocessen te stroomlijnen. Zo kunnen organisaties de cliënt centraal stellen en hun zorgtaken optimaal vervullen.

5 Voorbeeld eindklant ‘ Stichting Schakelring is een stichting voor wonen, zorg en welzijn. We bieden vraaggericht, een pakket van diensten op het gebied van wonen, welzijn en zorg voor senioren, langdurig zieken en mensen die revalideren. Dat doen we voor unieke cli ë nten, vanuit unieke woonzorgcentra in Midden-Brabant en met unieke medewerkers. Dagelijks bieden we ruim 1.000 cli ë nten ondersteuning, waarbij de persoonlijke wensen en behoeften centraal staan. ’

6 Wat was de aanleiding om een ERP systeem aan te schaffen? ‘ Belangrijkste reden was het hoofd te bieden aan de veranderende wet- en regelgeving. De financiering in onze branche verandert van input naar output financiering. Om die verandering het hoofd te bieden, is een procesgerichte aanpak noodzakelijk. Door het integrale karakter van ERP zijn we beter in staat om processen op elkaar af te stemmen. Kijk eens naar het bedrijfsleven, daar draait het om efficiency, optimalisatie en bestuurbaarheid, thema ’ s die nu ook in de zorg heel hoog op de agenda staan. ERP-penetratie in het bedrijfsleven is meer dan 80%, waarom is dat in de Zorg minder dan 30%? ’

7 ‘ Met Dynamics ERP zijn we in staat om met een standaard oplossing onze administratieve processen goed af te beelden. Het integreert goed met de overige producten van Microsoft en Microsoft biedt ons continu ï teit. Zij zorgen wel dat het aan blijft sluiten op hun laatste ontwikkelingen, zoals database, office en mail-servers. ’ Welke oplossing biedt Dynamics ERP?

8 ‘ Doordat we met Microsoft Dynamics ERP werken zijn we veel efficiënter geworden in de verwerking van de informatiestromen binnen onze organisatie. De kwantiteit is vergroot en de kwaliteit van de informatie is verbeterd. Wij zijn daardoor in staat om knelpunten tijdig te ontdekken en te ‘ sturen ’ daar waar we kunnen verbeteren. ’ Wat zijn de merkbare voordelen van Dynamics ERP? Morgen de gehele dag leidinggevende dag. Overmorgen lekker vrij! Jaarcijfers bijna klaar. Geweldig, weer 2 maanden eerder dan 2009! Aldus Peter de Wit, controller Schakelring in een twitter 26 januari 2011

9 ‘ Als Schakelring hebben we de afgelopen twee jaar – samen met de partner – hard gewerkt om klaar te zijn aan het begin van 2011, het kantelpunt in de zorg. Dat is gelukt, en ja daar zijn we zeker tevreden over, dat we zover zijn! ’ Bent u tevreden over Dynamics ERP en waarom?

10 Bezoekadres: Van Voordenpark 1a, 5301 KP Zaltbommel Postadres: Postbus 258, 5300 AG Zaltbommel Telefoon: +31 (0)418 68 35 00 Fax: +31 (0)418 68 35 35 E-mail: info.nl@qurius.com URL website: www.qurius.nl/Zorg Contactpersoon: Sophie Makker Naam Twitter account: QuriusZorg Contact


Download ppt "De kracht van Qurius Qurius heeft al ruim 15 jaar ervaring met het implementeren van Microsoft Dynamics ERP software, en als één van de weinigen met ge."

Verwante presentaties


Ads door Google