De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Bedrijvenverenigingen Presentatie 26 november 2009 – VVSG - Mechelen Omdat we SAMEN… meer weten, beter samen werken, sterker zijn !

Verwante presentaties


Presentatie over: "Bedrijvenverenigingen Presentatie 26 november 2009 – VVSG - Mechelen Omdat we SAMEN… meer weten, beter samen werken, sterker zijn !"— Transcript van de presentatie:

1 Bedrijvenverenigingen Presentatie 26 november 2009 – VVSG - Mechelen Omdat we SAMEN… meer weten, beter samen werken, sterker zijn !

2 Agenda Bedrijvenverenigingen ? Wablief ? Succesfactoren Realisaties Panelgesprek “De burgemeester, uw vriend …?”

3 Definitie Een bedrijvenvereniging is een vrijwillige groepering van gepassioneerde personen die in een constructieve, democratische en open geest samen-werken aan ideeën en acties om het bedrijfsleven voor alle betrokkenen beter te maken waarbij het belang van de groep primeert op dat van de enkeling.

4 Missie De missie van een bedrijvenvereniging bestaat erin om de vrijwillige inbreng aan ideeën en werkbereidheid van alle gemotiveerde personen te laten opborrelen, te bundelen en focus te geven zodat hun inspanningen concrete en maximale resultaten opleveren in een minimum van tijd en met een maximale R.O.I. voor het grootst aantal betrokken bedrijven dankzij een doordachte keuze van de juiste acties op basis van de noden en wensen van alle betrokken bedrijven.

5 5 Succesfactoren Even vooraf… Elke bedrijvenvereniging vormt een unieke puzzel want elke industriezone is uniek en elke bestuurraad is uniek. Bijgevolg zijn bedrijvenverenigingen een kolfje naar de hand van - pioniers - creatieve geesten - enthousiastelingen - doorzetters Kortom: ondernemers !

6 1. Think global, act local.

7 2. Get results.

8 3. Get personal

9 4. Do the bottom-up.

10 5. Stick together

11 Realisaties Effort bewegwijzering jobbeurs met jobkanaal bewakingsconsortium vorming vereniging en ledenwerving (1on1 contact) website infosessies collectieve afvalinzameling overleg overheid bedrijvenbrochure windmolenpark groenaanleg groepsaankoop brandstof Leercurve van interbedrijfssamenwerking kinderopvang

12 People, Planet, Profit

13 Debat De burgemeester, uw vriend… ?

14 Dank u Diana De Cat info@bedrijvenvereniging.be 0496 57 40 31 info@bedrijvenvereniging.be


Download ppt "Bedrijvenverenigingen Presentatie 26 november 2009 – VVSG - Mechelen Omdat we SAMEN… meer weten, beter samen werken, sterker zijn !"

Verwante presentaties


Ads door Google