De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Mannen, dit is de truc ! Jan wordt op een morgen wakker met een enorme kater. Hij kan nauwelijks zijn ogen open houden. Het eerste wat hij ziet is een glas.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Mannen, dit is de truc ! Jan wordt op een morgen wakker met een enorme kater. Hij kan nauwelijks zijn ogen open houden. Het eerste wat hij ziet is een glas."— Transcript van de presentatie:

1 Mannen, dit is de truc ! Jan wordt op een morgen wakker met een enorme kater. Hij kan nauwelijks zijn ogen open houden. Het eerste wat hij ziet is een glas met water naast zijn bed en enkele aspirientjes.

2 Hij slikt die in, en ziet dan al  zijn kleren
propertjes gewassen, gestreken en opgehangen zijn, De rest  van de kamer is ook heel netjes. Hij gaat naar beneden, waar een briefje ligt Schatje, het ontbijt van zijn vrouw: staat klaar  in de keuken.

3 ik hou van je.! Ik ben boodschappen aan het doen,
Jan gaat naar de keuken en vindt  er zijn zoon aan de ontbijttafel. En ja hoor: er staat een uitgebreid  ontbijt klaar voor Jan, met de krant erbij.

4 Jan vraagt aan zijn zoon: Wat is er gisteren eigenlijk  gebeurd?? ? Wel, pa, is het antwoord, jij kwam om 3 uur vannacht thuis, stomdronken, brak een vaas en hebt overgegeven in de hal

5 Oei?, denkt Jan. was ze dan niet boos???
Je hebt jezelf een blauw oog bezorgd toen je tegen de deur liep. Oei?, denkt Jan. Maar waarom is alles dan zo netjes, en waarom heeft je moeder mijn ontbijt klaar gemaakt was ze dan niet boos???

6 Ook dit is er wéér een van Power Po(i)ntje
Ach, mama heeft je naar de slaapkamer gesleept en ze wou je uitkleden maar toen ze aan je broek stond te sjorren om die uit te trekken brabbelde je iets van "laat me met rust, ik ben getrouwd".. Ook dit is er wéér een van Power Po(i)ntje

7


Download ppt "Mannen, dit is de truc ! Jan wordt op een morgen wakker met een enorme kater. Hij kan nauwelijks zijn ogen open houden. Het eerste wat hij ziet is een glas."

Verwante presentaties


Ads door Google