De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

 Een uitvoerder is ongeveer de baas als er iets gebouwd moet worden. Hij/zij regelt de plannen en zorgt voor alle benodigheden. De uitvoerder werkt.

Verwante presentaties


Presentatie over: " Een uitvoerder is ongeveer de baas als er iets gebouwd moet worden. Hij/zij regelt de plannen en zorgt voor alle benodigheden. De uitvoerder werkt."— Transcript van de presentatie:

1

2

3  Een uitvoerder is ongeveer de baas als er iets gebouwd moet worden. Hij/zij regelt de plannen en zorgt voor alle benodigheden. De uitvoerder werkt zelf voornamelijk niet aan het gebouw. Ook zorgt hij voor werknemers. En is verantwoordelijk voor hun veiligheid.

4

5  Je zou uitvoeder willen worden als je van goed werken houd. Het is afwisselend werk want je bent soms binnen en soms buiten. Ook is dit een goede baan als je veel verantwoordelijkheid wilt. Toch moet je goed opgeleid zijn voor dit baantje omdat de bouwbranche nog maar een van de weinigen is waarbij je jou handen moet gebruiken.

6

7  Meestal werk je in je eigen regio. Af en toe kun je te maken krijgen met werkdruk om een bouwproject op tijd af te krijgen. Je begint vaak vroeg met je werk en soms moet je zelfs overwerken. Als uitvoerder bouw moet je goed leiding kunnen geven en kun je goed onderhandelen en overleggen. Spreken de werkzaamheden je aan? Dan is het beroep uitvoerder bouw misschien wel iets voor jou.


Download ppt " Een uitvoerder is ongeveer de baas als er iets gebouwd moet worden. Hij/zij regelt de plannen en zorgt voor alle benodigheden. De uitvoerder werkt."

Verwante presentaties


Ads door Google