De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

ERIC Zoeken op auteur Universiteitsbibliotheek. /?2 Aanpak Auteursnamen komen als regel voor in verschillende varianten Gebruik de index van het auteursveld.

Verwante presentaties


Presentatie over: "ERIC Zoeken op auteur Universiteitsbibliotheek. /?2 Aanpak Auteursnamen komen als regel voor in verschillende varianten Gebruik de index van het auteursveld."— Transcript van de presentatie:

1 ERIC Zoeken op auteur Universiteitsbibliotheek

2 /?2 Aanpak Auteursnamen komen als regel voor in verschillende varianten Gebruik de index van het auteursveld om er geen te missen

3 U zoekt alle publicaties van Jan Willem van Aalst Open Search Fields om in de auteursindex te zoeken

4 /?4 Selecteer het gewenste veld en open de bijbehorende index

5 /?5 aalst

6 6 aalst De naam Aalst komt in de auteursindex niet voor van aalst Opnieuw zoeken, nu met Van Aalst

7 /?7 Selecteer alle naamsvormen van deze auteur Bekijk bij twijfel de bijbehorende artikelen

8 /?8 Er zijn 10 publicaties gevonden van Jan Willem van Aalst

9 /?9 Enkele zoektips.. Samengestelde namen (J. Brandt Corstius): zoek met alle naamsvarianten Achternamen met voorvoegsels (van der Pligt): zoek ook op de voorvoegsels De Nederlandse ‘ij’ kan veranderd zijn in ‘y’ ä, ö en ü kunnen veranderd zijn in ae, oe, ue Dubbele initialen, zoals Ph en Th, kunnen ook als alleen de eerste letter zijn weergegeven.


Download ppt "ERIC Zoeken op auteur Universiteitsbibliotheek. /?2 Aanpak Auteursnamen komen als regel voor in verschillende varianten Gebruik de index van het auteursveld."

Verwante presentaties


Ads door Google