De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Schrijf een inleiding over verschillende vormen van mobiele toepassingen. Geef extra aandacht aan: Interactie met de app./widget Interactie tussen gebruikers.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Schrijf een inleiding over verschillende vormen van mobiele toepassingen. Geef extra aandacht aan: Interactie met de app./widget Interactie tussen gebruikers."— Transcript van de presentatie:

1 Schrijf een inleiding over verschillende vormen van mobiele toepassingen. Geef extra aandacht aan: Interactie met de app./widget Interactie tussen gebruikers / social networks Interactie met de omgeving Interactie met… Bestudeer het eerste hoofdstuk: Overview of HTML5 Pro HTML5 Programming - Lubbers, Albers, and Salim Deelopdracht 1

2 http://apress.com/book/downloadfile/4635

3 Opleveren voor zaterdag 18.00 uur pdf-format ritmeester.hva@gmail.comritmeester.hva@gmail.com Inleiding mobiele interactie: 5 pagina’s excl. illustraties + een versie geschikt voor presentatie (bv. keynote, powerpoint met url’s) + s.v.p. een portretfotootje van jezelf: naam.jpg Niet alleen Google en Wiki maar duik erin: visie, verwachting, eigen observaties, enz. Dit is werkkapitaal voor volgende opdrachten. Het eindverslag is opgesteld in correct Nederlands en is voor een ander, zonder voorkennis (!), goed leesbaar. Deelopdracht 1

4 Het eindverslag is het volledige verslag van het blok Mobiele Interactie en bevat alle deelopdrachten. Van al het materiaal is één samenhangend verhaal gemaakt voorzien van een duidelijke inleiding. Het eindverslag is opgesteld in correct Nederlands en is voor een ander, zonder voorkennis (!), goed leesbaar. Het eindverslag bevat voldoende illustraties/foto's om inzicht te bieden in het werk- en denkproces. Het eindverslag is professioneel vormgegeven. Het einddocument heeft een doordachte structuur waarbij op een intelligente manier gebruik wordt gemaakt van voetnoten en bijlagen.


Download ppt "Schrijf een inleiding over verschillende vormen van mobiele toepassingen. Geef extra aandacht aan: Interactie met de app./widget Interactie tussen gebruikers."

Verwante presentaties


Ads door Google