De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De wiwichu” “ De wiwichu” O p een mooie nacht in december, in Havanna, kijkt een Cubaans koppeltje, ineengestrengeld op het strand, naar de zee. Plots.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De wiwichu” “ De wiwichu” O p een mooie nacht in december, in Havanna, kijkt een Cubaans koppeltje, ineengestrengeld op het strand, naar de zee. Plots."— Transcript van de presentatie:

1

2 De wiwichu” “ De wiwichu”

3 O p een mooie nacht in december, in Havanna, kijkt een Cubaans koppeltje, ineengestrengeld op het strand, naar de zee. Plots zegt hij tot haar...

4 - Schat, laat mij de wiwichu doen! - Je bent gek, mijn liefste. Wat denk je wel. Ik ben er nog niet klaar voor. - Toe kom schat. Zie je dan niet dat het nu hét moment is. Laat mij de wiwichu doen!

5 -N-Neen, ik wil niet ! -A-Allé schat, het is nu of nooit. Laat mij de wiwichu doen.... -G-Goed, mijn liefste, maar het is omdat ik je aanbid...

6 En dan neemt de jongen zijn gitaar en begint :

7 …. Wiwichu a merry crismas, wiwichu a merry crismas, wiwichu a merry crismas, and a japy niu yirrrr !!!

8 Ik ben de eerste om je een prettig Kerstfeest te wensen nietwaar??


Download ppt "De wiwichu” “ De wiwichu” O p een mooie nacht in december, in Havanna, kijkt een Cubaans koppeltje, ineengestrengeld op het strand, naar de zee. Plots."

Verwante presentaties


Ads door Google