De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Een vliegtuig dreigt neer te storten. Er zijn 5 passagiers aan boord, echter, er zijn maar 4 parachutes.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Een vliegtuig dreigt neer te storten. Er zijn 5 passagiers aan boord, echter, er zijn maar 4 parachutes."— Transcript van de presentatie:

1

2 Een vliegtuig dreigt neer te storten. Er zijn 5 passagiers aan boord, echter, er zijn maar 4 parachutes.

3 De eerste passagier zegt: "Ik ben Ronaldo, de beste voetbalspeler ter wereld. De voetballerij heeft mij nodig, ik kan het mijn fans niet aandoen, om te sterven." Hij grijpt de eerste parachute en springt uit het vliegtuig.

4 De tweede passagier, Hillary Clinton, zegt: "Ik ben de vrouw van de voormalige president van de Verenigde Staten; ik ben senator van de staat New York en maak grote kans om in de toekomst zelf president van de Verenigde Staten te worden.“ Ook zij pakt een parachute en springt eruit.

5 De derde passagier, George W. Bush, zegt: "Ik ben president van de Verenigde Staten van Amerika. Ik heb een grote verantwoordelijkheid in de wereldpolitiek. Bovendien ben ik de slimste president in de geschiedenis van mijn land, en kan het derhalve tegenover mijn volk niet verantwoorden om te sterven.“ Ook hij pakt een pakketje en springt de vorige twee mensen achterna.

6 De vierde passagier, de Paus, zegt tegen de vijfde passagier, een kleine schooljongen: "Ik ben al oud. Ik heb mijn leven geleefd zoals het een goed mens en priester betaamt en daarom laat ik de laatste parachute aan jou; jij hebt immers de toekomst nog voor je."

7 Daarop zegt die kleine belhamel: “Maak je niet druk ouwe….. Er is voor ons beiden nog een parachute over ! De slimste president van Amerika heeft mijn schooltas meegenomen......"

8 De moraal van dit verhaal…. Elk land krijgt de president die het verdiend.

9 Oh God…. Kan die lul nou niet gewoon zijn bek houden!

10

11

12


Download ppt "Een vliegtuig dreigt neer te storten. Er zijn 5 passagiers aan boord, echter, er zijn maar 4 parachutes."

Verwante presentaties


Ads door Google