De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © 1984 Ariose Music / Gaither Music / Universal Songs 1/6 ALS GOD ZIJN STEM DOET HOREN IN ISRAËL.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © 1984 Ariose Music / Gaither Music / Universal Songs 1/6 ALS GOD ZIJN STEM DOET HOREN IN ISRAËL."— Transcript van de presentatie:

1 Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © 1984 Ariose Music / Gaither Music / Universal Songs 1/6 ALS GOD ZIJN STEM DOET HOREN IN ISRAËL - 367 (Jim & Ginger Hendricks, Ned. tekst: Rikkert Zuiderveld) Als God zijn stem doet horen in Israël dan zien wij al zijn luister en macht. Kom naar de heilige berg van God. Zing dit feestlied in de nacht.

2 Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © 1984 Ariose Music / Gaither Music / Universal Songs 2/6 ALS GOD ZIJN STEM DOET HOREN IN ISRAËL - 367 (Jim & Ginger Hendricks, Ned. tekst: Rikkert Zuiderveld) Refrein: Hij's de Machtige van Israël. De Machtige van Israël. Zijn stem wordt gehoord in de sterkte van zijn woord. De Machtige van Israël.

3 Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © 1984 Ariose Music / Gaither Music / Universal Songs 3/6 ALS GOD ZIJN STEM DOET HOREN IN ISRAËL - 367 (Jim & Ginger Hendricks, Ned. tekst: Rikkert Zuiderveld) Dan toont Hij zijn kracht en de blinden zullen zien. De doven verstaan zijn stem. De tong van de stomme zal zingen in de nacht. De lamme zal dansen voor Hem.

4 Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © 1984 Ariose Music / Gaither Music / Universal Songs 4/6 ALS GOD ZIJN STEM DOET HOREN IN ISRAËL - 367 (Jim & Ginger Hendricks, Ned. tekst: Rikkert Zuiderveld) Refrein: Hij's de Machtige van Israël. De Machtige van Israël. Zijn stem wordt gehoord in de sterkte van zijn woord. De Machtige van Israël.

5 Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © 1984 Ariose Music / Gaither Music / Universal Songs 5/6 ALS GOD ZIJN STEM DOET HOREN IN ISRAËL - 367 (Jim & Ginger Hendricks, Ned. tekst: Rikkert Zuiderveld) De dorre woestijn zal gaan bloeien als een roos. De wildernis jubelt en lacht. Spreek tot het hart van wie moe is en bang: Wees sterk! De Heer vernieuwt uw kracht!

6 Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © 1984 Ariose Music / Gaither Music / Universal Songs 6/6 ALS GOD ZIJN STEM DOET HOREN IN ISRAËL - 367 (Jim & Ginger Hendricks, Ned. tekst: Rikkert Zuiderveld) Refrein: Hij's de Machtige van Israël. De Machtige van Israël. Zijn stem wordt gehoord in de sterkte van zijn woord. De Machtige van Israël.


Download ppt "Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © 1984 Ariose Music / Gaither Music / Universal Songs 1/6 ALS GOD ZIJN STEM DOET HOREN IN ISRAËL."

Verwante presentaties


Ads door Google