De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Een toets van licht en kleur om een schitterende week te beleven... Een toets van licht en kleur om een schitterende week te beleven...

Verwante presentaties


Presentatie over: "Een toets van licht en kleur om een schitterende week te beleven... Een toets van licht en kleur om een schitterende week te beleven..."— Transcript van de presentatie:

1

2 Een toets van licht en kleur om een schitterende week te beleven... Een toets van licht en kleur om een schitterende week te beleven...

3 Een toets van rood... Een toets van rood...... om te stralen van energie sensualiteit en passie... om te stralen van energie sensualiteit en passie

4 Een toets van oranje... Een toets van oranje......om vreugde, warmte en creativiteit waar te nemen....om vreugde, warmte en creativiteit waar te nemen.

5 Een toetsje geel... Een toetsje geel......om kennis, optimisme en enthousiasme op te doen....om kennis, optimisme en enthousiasme op te doen.

6 Een toets roze... Een toets roze......om alles te kunnen delen met je geliefden....om alles te kunnen delen met je geliefden.

7 Een stevige toets blauw... Een stevige toets blauw......om evenwicht en rust te vinden en jouw zelfvertrouwen en intuïtie te vergroten....om evenwicht en rust te vinden en jouw zelfvertrouwen en intuïtie te vergroten.

8 Alsook een stevige toets groen... Alsook een stevige toets groen......om lichamelijk en geestelijk weer met jezelf in het reine te komen....om lichamelijk en geestelijk weer met jezelf in het reine te komen.

9 Een vleugje violet... Een vleugje violet......om de innerlijke mens te versterken met positieve energie....om de innerlijke mens te versterken met positieve energie.

10 Een toets wit... Een toets wit......om innerlijke vrede te versterken en je geest te zuiveren...om innerlijke vrede te versterken en je geest te zuiveren

11 Beeld je een piramide van gouden licht in rondom jouw lichaam... Beeld je een piramide van gouden licht in rondom jouw lichaam......om je te beschermen en jouw energie in perfect evenwicht te houden....om je te beschermen en jouw energie in perfect evenwicht te houden.

12 Verbeeld je een piramide van zilver licht rond je lichaam... Verbeeld je een piramide van zilver licht rond je lichaam... Het zal je een bovenaardse bescherming geven... Het zal je een bovenaardse bescherming geven...

13


Download ppt "Een toets van licht en kleur om een schitterende week te beleven... Een toets van licht en kleur om een schitterende week te beleven..."

Verwante presentaties


Ads door Google