De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

OEZBEKISTAN. HOOFDSTAD TACHKENT Chorsu markt in de buurt Kukeldash - een rijk handelscentrum van de stad, het is een prachtige plek - een ware belichaming.

Verwante presentaties


Presentatie over: "OEZBEKISTAN. HOOFDSTAD TACHKENT Chorsu markt in de buurt Kukeldash - een rijk handelscentrum van de stad, het is een prachtige plek - een ware belichaming."— Transcript van de presentatie:

1 OEZBEKISTAN

2 HOOFDSTAD TACHKENT

3 Chorsu markt in de buurt Kukeldash - een rijk handelscentrum van de stad, het is een prachtige plek - een ware belichaming van de legendes van het oude Oosten.

4

5 GRANATEN FRUIT VAN ZUIDEN IN Oezbekistan groeien er enorm veel granaten die worden geplukt. En dan naar vele landen gebracht.

6 ЛЕПЁШКИ (nationaal brood)

7

8

9

10

11

12

13

14 Circus!!!!!!!!

15

16 Metro van Tashkent

17

18

19 Mooie plaatsen in Oezbekistan Oezbekistan - een fantastische en prachtig land, een echte monument voor de geschiedenis van vele naties en rijken, een van de punten van de oude Zijderoute. Dit Centraal-Aziatische republiek heeft veel verschillende vormen van weelde..

20

21 KATOEN ZE RAPEN HET TOT DECEMBER De inwoners noemen het niet voor niets HET WITTE GOUD VAN OEZBEKISTAN

22

23

24

25

26 OUDE STEDEN DIT WAS HET PALEIS VAN EMIER (koning van Oezbekistan vroeger)

27 DIT IS HET PALIJS VAN AMIER TIMOER

28 DIT IS HET STANDBEELD VAN AMIER TIMOER

29 Mooie plaatse n in Oezbek istan Oezbekistan - een fantastische en prachtig land, een echte monument voor de geschiedenis van vele naties en rijken, een van de punten van de oude Zijderoute. Dit Centraa l- Aziatisc he republie k heeft veel verschill ende vormen van weelde, trekt bezoek ers uit de hele wereld - prachtig e woestijn en berglan dschap pen, oude steden en monum enten, kleurrijk e cultuur. Tashkent Tasjkent - de moderne hoofdstad van Oezbekistan - gelegen in de uitlopers van het Tien Shan in de oase vallei Chirchik. De datum van de oprichting zei in II. BC Door middel van deze plaats caravans langs de Zijderoute, terwijl de stad werd genoemd Sass en volgens de manuscripten hier heeft prachtige paleizen en prachtige tuinen. Tashkent is op het kruispunt van handelswegen, die zijn moderne uiterlijk bepaald en liet hem een ​​ erfenis vele religieuze en historische monumenten - het mausoleum van Yunus Khan, Kukeldash, Barak- Khan, de prachtige moskee Jami Hayrabat- Eshonov, Mirza Yusuf etc. Chorsu markt in de buurt Kukeldash - een rijk handelscentrum van de stad, het is een prachtige plek - een ware belichaming van de legendes van het oude Oosten. Chimgan Chimgan - de meest populaire vakantieoord in de bergen in Oezbekistan. Toeristen worden aangetrokken door de schoonheid van de Big Chimgan, tops en Brichmulla Kumbel Gulkam kloven, valleien, rivieren Angren Nurekata en Sandalash. Deze plek is gelegen en een van de reserves in de wereld van de UNESCO waarden - Chatkal Bioserny reserve of Ugam Chatkal.

30 Reserf water van de bergmeer

31 WEETJES in Oezbekistan wonen er 30 000 000milioen inwoners en in Tashkent 2,3 milioen inwoners in de zomer is het in de schaduw tot +40graden

32 DIT WAREN DE HONDJES VAN MIJN OMA UIT UZBEKISTAN!!!!!!

33 ZIJN ER NOG VRAGEN???


Download ppt "OEZBEKISTAN. HOOFDSTAD TACHKENT Chorsu markt in de buurt Kukeldash - een rijk handelscentrum van de stad, het is een prachtige plek - een ware belichaming."

Verwante presentaties


Ads door Google