De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Download von PPSFun.de Wat zou er gebeurd zijn moesten de 3 koningen, 3 koninginnen zijn geweest ? Zij hadden de weg gevraagd. Zij waren op tijd aangekomen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Download von PPSFun.de Wat zou er gebeurd zijn moesten de 3 koningen, 3 koninginnen zijn geweest ? Zij hadden de weg gevraagd. Zij waren op tijd aangekomen."— Transcript van de presentatie:

1 Download von PPSFun.de Wat zou er gebeurd zijn moesten de 3 koningen, 3 koninginnen zijn geweest ? Zij hadden de weg gevraagd. Zij waren op tijd aangekomen. Zij zouden bijgestaan hebben bij de bevalling. Zij zouden de stal hebben opgekuist. En nuttige geschenken hebben meegebracht, En ook iets om te eten. Maar welke kommentaar zou men hebben gehoord !!

2 Direkt na hun vertrek : Ik durf wedden dat Jozef gaat doppen...
Download von PPSFun.de Direkt na hun vertrek : Hebt u de sandalen gezien die Maria droeg met haar tuniek? Ik durf wedden dat Jozef gaat doppen... En hun ezel is tot op de draad versleten.... Hoe kunnen zij leven met al die dieren in huis? Maagd…, en ge gelooft dat, ik ken Maria al van op de unief.... Ik zou wel eens willen weten wanneer wij de kommen zullen terugkrijgen waarin wij de lasagne hebben meegebracht ? Die kleine trekt van geen kanten op Jozef....


Download ppt "Download von PPSFun.de Wat zou er gebeurd zijn moesten de 3 koningen, 3 koninginnen zijn geweest ? Zij hadden de weg gevraagd. Zij waren op tijd aangekomen."

Verwante presentaties


Ads door Google