De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Wat zou er gebeurd zijn moesten de 3 koningen, 3 koninginnen zijn geweest ?  Zij hadden de weg gevraagd.  Zij waren op tijd aangekomen.  Zij zouden.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Wat zou er gebeurd zijn moesten de 3 koningen, 3 koninginnen zijn geweest ?  Zij hadden de weg gevraagd.  Zij waren op tijd aangekomen.  Zij zouden."— Transcript van de presentatie:

1

2 Wat zou er gebeurd zijn moesten de 3 koningen, 3 koninginnen zijn geweest ?  Zij hadden de weg gevraagd.  Zij waren op tijd aangekomen.  Zij zouden bijgestaan hebben bij de bevalling. Zij zouden de stal hebben opgekuist.  En nuttige geschenken hebben meegebracht,  En ook iets om te eten. Maar welke kommentaar zou men hebben gehoord !!

3 Direkt na hun vertrek : Hebt u de sandalen gezien die Maria droeg met haar tuniek? Die kleine trekt van geen kanten op Jozef.... Hoe kunnen zij leven met al die dieren in huis? En hun ezel is tot op de draad versleten.... Ik durf wedden dat Jozef gaat doppen... Ik zou wel eens willen weten wanneer wij de kommen zullen terugkrijgen waarin wij de lasagne hebben meegebracht ? Maagd…, en ge gelooft dat, ik ken Maria al van op de unief....


Download ppt "Wat zou er gebeurd zijn moesten de 3 koningen, 3 koninginnen zijn geweest ?  Zij hadden de weg gevraagd.  Zij waren op tijd aangekomen.  Zij zouden."

Verwante presentaties


Ads door Google