De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Rattery Gismo Presenteert: Het I-nest Druk op F5 om de voorstelling te beginnen en klik gewoon met de muis om naar de volgende dia te gaan.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Rattery Gismo Presenteert: Het I-nest Druk op F5 om de voorstelling te beginnen en klik gewoon met de muis om naar de volgende dia te gaan."— Transcript van de presentatie:

1 Rattery Gismo Presenteert: Het I-nest Druk op F5 om de voorstelling te beginnen en klik gewoon met de muis om naar de volgende dia te gaan.

2 Vader: La Prima Vera's Berry Flavour, Amerikaans blauw berken rex dumbodrager.

3 Moeder: Green Dream Kali, siamees berken dumbo. Haar beide ouders komen uit USA Import.

4 En hier zijn de kindertjes: Hier zijn ze 5 daagjes oud (de siameesjes)

5 En hier zijn de rittens 13 dagen oud

6 En hier zijn de siameesjes 16 dagen oud, lief he

7 Hier een siamese man van 24 dagen oud

8 En hier een siamese meid die nog geen baasje heeft Wat een schatje! Hier is ze 28 dagen oud

9 Ik ga me voor examens enorm inzetten en daarom wil ik een beloning instellen voor het goede leren en zodat ik me nog extra gemotiveerd voel. En ik zou graag willen dat die beloning de siamese meid wordt die je hiervoor zag. ‘Ze is van karakter lekker rustig en blijft graag in buidel liggen’, zegt Drine. Ze heeft ook erg goede ouders die een leuk karakter hebben en die uit een lijn komen met hoge leeftijden en goede gezondheid. Drine organiseerd een rattenavond op 21 juli, dat is de dag dat ik mijn laatste examen krijg. Andere mensen die examens hebben gehad gaan hun rittens dan ook afhalen. De siamese meid is dan 7 weken oud en mag meteen weg.

10 Mag ik ze alsjeblieft? Ik beloof me heel goed voor de examens in te zetten, niet op de computer zitten voordat ik het examen voor die dag geleerd heb tenzij ik de pc voor dat vak nodig heb

11 Ik beloof haar te betalen en goed voor haar te zorgen. Ik beloof dat ik nog steeds m’n ratjes helemaal alleen verzorg, je moet niks voor ze doen, ze geven je echt geen last. En ik beloof dat ik m’n schoolwerk er niet onder laat leiden. M’n punten waren zelfs omhoog van Diddle en Cleo te krijgen! Ratjes hebben echt een hele goede invloed op me.

12 Ik doe echt allles voor ze, al is het een keer per week de afwas ofzo Mag ik ze asjeblieft bij Drine bestellen? Ze vindt het zelf een heel goed idee Toen we bij drine waren en mama een ratje aanwees en zei dat ze die wel mooi vond… dat was ook een siamees! Het zijn echt hele mooie ratjes!

13 Je dochter Annika Ik wil ze echt heel graag, en dat is het enige wat ik vraag. Voor mij part is ze ook m’n Verjaardag- en Kerst-Kado


Download ppt "Rattery Gismo Presenteert: Het I-nest Druk op F5 om de voorstelling te beginnen en klik gewoon met de muis om naar de volgende dia te gaan."

Verwante presentaties


Ads door Google