De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Hallo, Wie ben ik???.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Hallo, Wie ben ik???."— Transcript van de presentatie:

1 Hallo, Wie ben ik???

2 Mijn identiteit Ik ben Ansofie Herman
19 jaar; geboren te Menen op 08 augustus 1990 Adres: Henri Debrabanderestraat 39 8560 Wevelgem West- Vlaanderen België Telefoonnummer: Gsm-nummer:

3 Extra info Ik heb 1 zus: Hannelore Zij zit in de Katho in 3BaMW

4 Ik heb ook 3 honden 1 Golden Retriever: Nora

5 1 Amerikaanse Cocker Spaniel: Loeka

6 1 Engelse Cocker Spaniel: Leidy

7 Mijn persoonlijkheid Hallo, ik ben: Wispelteurig Zenuwachtig
Doorzetter Teamplayer, maar ook zelfstandige werker Vriendelijk Onzeker

8 Mijn schoolcarrière Mijn basisonderwijs heb ik gevolgd in de Posthoornschool te Wevelgem. Mijn eerste en tweede middelbaar Sociale Technische Vorming heb ik gevolgd in het SPWe. Maar: al snel ondervond ik dat STV iets te gemakkelijk voor mij was, dus waagde ik er mij op om tegen de waterval op te klimmen. Daarom koos ik vanaf mijn derde jaar, Humane Wetenschappen in de Pleinschool Kortrijk. Nu volg ik 1BaSW A in de Katho Kortrijk, IPSOC

9 1 BaSW A Ik heb deze richting gekozen omdat ik zo de kans krijg om mij te verdiepen in wat zich zoal in de samenleving afspeelt. Ik heb reeds een kleine voorsprong op filosofie, psychologie, recht (waaronder dan strafrecht), (en sociologie) De afstudeerrichting ‘personeelswerk’ viel mij meteen op, en vond ik ook vrij boeiend Ik hou namelijk van een mengeling van psychologie en economie Hou van zelfstandig werk (administratie) als groepswerk (mensen motiveren om te werken)


Download ppt "Hallo, Wie ben ik???."

Verwante presentaties


Ads door Google