De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Gwenaëlle Dezyn …... Gwenaëlle Bretoens, keltisch Zuiver, wit, vrijgevig, gelukkig vorst, engel, maagd.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Gwenaëlle Dezyn …... Gwenaëlle Bretoens, keltisch Zuiver, wit, vrijgevig, gelukkig vorst, engel, maagd."— Transcript van de presentatie:

1 Gwenaëlle Dezyn …..

2 Gwenaëlle Bretoens, keltisch Zuiver, wit, vrijgevig, gelukkig vorst, engel, maagd

3 Wat? ◦ °20/04/1985 te Kortrijk ◦ zus van drie broers ◦ Wagenmakersstraat 62, 8500 Kortrijk fanmail, liefdesbrieven, cheques,… (pas op: ik verhuis begin april naar een kleiner huisje maar des te gezelliger met een heel gezellige persoon van het andere geslacht) ◦ gwena_dezyn@hotmail.com ◦ 0498.258.936

4 Wie? ◦ Geboren creatieveling ◦ Muzikaal (piano, gitaar, mondharmonica, saxofoon en andere fluiten, viool,…) ◦ Dromen op mijn fiets ◦ Reizen ◦ Onderwijzeres ◦ Leerkracht muzische vorming ◦ Tekenen en kunst in’t algemeen ◦ Vegetarisme & catering ◦ Een beetje gek!

5 Waarom? Tijdens mijn loopbaan als onderwijzeres heb ik altijd al het gevoel gehad veel méér te willen doen voor de kinderen dan het nodige. Ik werd wel eens als te empathisch beschouwd; maar je gaat ten slotte met je leerlingen op weg en als juf wil ik ze door en door kennen. Misschien koos ik voor deze opleiding uit protest tegen de ‘blinde’ leerkrachten die er jammer genoeg wel zijn. Ik voel me echt mama in de klas. Verder wil ik vooral op zoek gaan om andere mensen, kinderen én mezelf te helpen de weg van het leven op een fijne manier te bewandelen.

6

7 Gwenaëlle Dezyn …..


Download ppt "Gwenaëlle Dezyn …... Gwenaëlle Bretoens, keltisch Zuiver, wit, vrijgevig, gelukkig vorst, engel, maagd."

Verwante presentaties


Ads door Google