De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

BEWOGEN WOORDEN De gekruisigde Jezus spreekt je aan MAANDAG “Ik verzeker je: nog vandaag zul je met Mij in het paradijs zijn!”

Verwante presentaties


Presentatie over: "BEWOGEN WOORDEN De gekruisigde Jezus spreekt je aan MAANDAG “Ik verzeker je: nog vandaag zul je met Mij in het paradijs zijn!”"— Transcript van de presentatie:

1 BEWOGEN WOORDEN De gekruisigde Jezus spreekt je aan MAANDAG “Ik verzeker je: nog vandaag zul je met Mij in het paradijs zijn!”

2 Licht, door Hem in de duisternis ontstoken. Vandaag, een belofte voor het heden uitgesproken. Berouw, in zijn nabijheid beleden. Paradijs, verhoring van zijn gebeden.

3 Vrijspraak Jolanda Vlastuin-van Deelen Een Rechter met een doornenkroon, - redelijk en bekwaam - heeft eens die éne vraag gesteld: Geloof jij in Mijn Naam? De moordenaar die naast Hem hing gaf een volmondig - ja! - De Rechter sprak Zijn vonnis uit, 't gaf blijk van Zijn gena':

4 Ik droeg zojuist jouw zonden, jouw schulden en jouw pijn. Daarom, Mijn kind, - zo klonk Zijn Stem - zul jij daar met Mij zijn. Die Rechter met Zijn doornenkroon, - ook nu nog steeds bekwaam - heeft mij die vraag reeds ook gesteld: Geloof jij in Mijn Naam? 'k Kon enkel - ja en amen - knikken, 'k ben zonder Hem niets waard. 'k Geloof net als die moordenaar dat Hij mij vrij verklaart.

5 Al heb ik niet zo zwaar te lijden als daar die moordenaar... Mijn kruis van schulden hier op aard' is minstens net zo zwaar!


Download ppt "BEWOGEN WOORDEN De gekruisigde Jezus spreekt je aan MAANDAG “Ik verzeker je: nog vandaag zul je met Mij in het paradijs zijn!”"

Verwante presentaties


Ads door Google